Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nijmeegse onderzoeker in de prijzen

Datum nieuwsfeit: 16-11-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Nijmegen

Nijmeegse onderzoeker in de prijzen.

Tijdens de landelijke presentatiedag op 16 november 1999 van de Vereniging voor gemeentelijke bureaus voor Onderzoek en Statistiek (VSO) is het paper "Sociale Atlas en Wijkonderzoek in Nijmegen; een dubbel paar apart met integraal beleid" van Kees Goderie van de afdeling Onderzoek en Statistiek van Gemeente Nijmegen als beste uit de bus gekomen en met de VSO-prijs onderscheiden.

Bij de VSO zijn 70 vooral grotere gemeenten aangesloten. Het is niet de eerste keer dat de afdeling Onderzoek en Statistiek in de prijzen valt. Ook in 1997, 1996 en 1994 waren het Nijmeegse ambtenaren die met de hoogste eer gingen strijken.

In zijn paper gaat Goderie in op de functie van de Sociale Atlas en het Wijkonderzoek. Zij geven onderbouwing aan wijkbeleid en het laatste jaar ook aan het grote stedenbeleid. Sociale Atlas en Wijkonderzoek zijn zeer bruikbare producten voor het Nijmeegs beleid gebleken. Het paper laat zien hoe een goede aansluiting tussen onderzoek en beleid tot stand komt en waar het nog kan verbeteren.

De prijs bestaat uit een bedrag van 1.000,- en een oorkonde

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie