Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Wijkbijeenkomsten over wonen en woonomgeving Etten-Leur

Datum nieuwsfeit: 16-11-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Etten-Leur

Wijkbijeenkomsten over wonen en woonomgeving

Het gemeentebestuur van Etten-Leur wil graag praten met de inwoners over het wonen in de verschillende Etten-Leurse wijken. De gemeente heeft een onderzoek laten uitvoeren waaruit blijkt hoe het is gesteld met de kwaliteit van de Etten-Leurse wijken en met name met de woonomgeving. De resultaten van het onderzoek worden tijdens discussiebijeenkomsten per wijk gepresenteerd. Het gemeentebestuur wil graag met u hierover van gedachten wisselen. Tevens gaat de gemeente een nieuw volkshuisvestingsplan maken. Van u wil het gemeentebestuur graag horen hoe u het wonen vindt in uw wijk, welke dingen het wonen plezierig maken en welke zaken verbeterd zouden moeten worden.

Wilt u meepraten over de woningen of de woonomgeving dan bent u van harte welkom bij de wijkbijeenkomsten. Deze beginnen steeds om 19.30 uur en worden zoveel als mogelijk gehouden in accommodaties in de wijk. Per wijk wordt er een bijeenkomst gehouden:

16 november Sanderbanken wijkgebouw Binnenhof 13

17 november Banakkers 4 Heemskinderen

22 november Het Hooghuis Vogelaar Koolmees 2

23 november Centrum-Oost De Nobelaer

24 november Etten-Leur-Noord Het Turfschip

08 december Hoge Neerstraat Kantine Hockeyclub

13 december Centrum-West d'n Drempel

14 december Grauwe Polder Panfluit Trompetln 45

15 december De Grient Munnikenheidecollege

Graag hoort het gemeentebestuur dan uw mening over de huidige en gewenste kwaliteit van het wonen in uw wijk. Houdt u de verdere berichtgeving over deze wijkavonden in de gemeenterubriek in De Etten-Leurse Bode en in uw wijkblad in de gaten.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie