Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Zwitserland lanceert website met online persconferentie

Datum nieuwsfeit: 16-11-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

PERSBERICHT - 10 NOVEMBER 1999

Doe 16 november mee met één van de twee presentaties

Zwitserland lanceert nieuwe website
met online persconferentie

Met de lancering op 16 november van MySwitzerland.com zet Zwitserland Toerisme, de toeristische marketingorganisatie van Zwitserland, nieuwe accenten in het toerisme en in e-Business.

Onze nieuwe internetsite is samen met specialisten uit Europa en de USA ontwikkeld. Hij is gebruiksvriendelijk, zeer actueel en verschaft tevens boekingsmogelijkheden. MySwitzerland.com kent zes taalversies, waaronder Nederlands.

Uitnodiging
Graag nodigen wij u uit voor een spannende ontdekkingsreis door onze nieuwe website, online vanachter uw computer. U kunt kiezen uit twee perspresentaties op 16 november: in het Duits/Frans om 10.30 uur en in het Engels om 19.00 uur.

Inhoud van de online persconferentie:

Introductie door Jürg Schmid, algemeen directeur Schweiz Tourismus Zürich, van MySwitzerland.com als geïntegreerd bestanddeel van het marketingbeleid van Zwitserland Toerisme wereldwijd

"Cooperative browsing" door vakantieland Zwitserland

Samenwerkingsverbanden aan de hand van voorbeeld Swisscom

Volgende stappen in de nieuwe eeuw

Vragen/antwoorden, chat tools

Wilt u aanwezig zijn bij de online persconferentie, meld u dan aan op Internet via www.MySwitzerland.com. Na aanmelding ontvangt u per e-mail de URL waarop u op 16 november kunt inloggen.

Als u voor die tijd nog vragen heeft, neem dan contact op met Ingrid Klaassen of Roland Verboven van Zwitserland Toerisme, telefoon direct 020-624 62 31.

Ingrid Klaassen
Media/PR
E-Mail direct:
(ingrid.klaassen@zwitserland.nl) /
(roland.verboven@zwitserland.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie