Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Global Knowledge neemt GeoTrain over

Datum nieuwsfeit: 17-11-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Cisco-gecertificeerde Global Knowledge en GeoTrain samen 's werelds grootste internetworking-opleider

Nieuwegein, 17 november 1999 - Met de aankoop van GeoTrain Corporation versterkt Global Knowledge zijn positie als grootste internetworking- en ICT-opleider ter wereld. GeoTrain Corporation, een private onderneming en eveneens een internetworking- en ICT-opleider, is aangekocht voor een niet nader bekendgemaakt bedrag. Met de acquisitie wordt Global Knowledge tevens 's werelds grootste geautoriseerde opleidingspartner van Cisco Systems. Vóór de transactie waren Global Knowledge en GeoTrain al de twee belangrijkste aanbieders van door Cisco Systems geautoriseerde trainingen. Veel internationaal opererende klanten van Global Knowledge geven de voorkeur ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie