Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuwe ontwikkelingen zwembad Het Nieuwland Rheden

Datum nieuwsfeit: 17-11-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Rheden

Nieuws (17-11-99)

Aan alle belanghebbenden en belangstellenden
Zwembad Het Nieuwland

Datum

Ons kenmerk

Uw brief/kenmerk

17 november 1999

BDCOM9547

Behandeld door

Doorkiesnummer

Bijlage(n)

W.Verdenius-Jansen

(026) 49 76 290

Onderwerp

Nieuwe ontwikkelingen zwembad Het Nieuwland.

Geachte heer, mevrouw

Afgelopen week hebben zich nieuwe ontwikkelingen voorgedaan rond een mogelijke exploitatie van zwembad Het Nieuwland. Daarom hebben wij vandaag besloten het voorstel om het zwembad definitief te sluiten, nog niet te bespreken in de commissie STREM van 17 november aanstaande. Daarmee stellen wij ook de behandeling in de gemeenteraad uit.

Na besluitvorming in onze collegevergadering van 2 november jongstleden om zwembad Het Nieuwland te sluiten, heeft één van de kandidaten met wie al eerder is gesproken zich nader beraden. Deze kandidaat heeft ons gevraagd om de onderhandelingen over een mogelijke exploitatie van het zwembad te heropenen. Omdat ons er veel aan is gelegen om de exploitatie van zwembad Het Nieuwland te continueren, hebben wij positief gereageerd op dit verzoek. Wij begrijpen dat bij u de nodige vragen leven over deze nieuwe ontwikkelingen, maar in het belang van de onderhandelingen kunnen wij u op dit moment niet meer informatie bieden. Wij hopen u uiterlijk in februari volgend jaar definitief uitsluitsel te kunnen geven over het voortbestaan van zwembad Het Nieuwland.

Hoogachtend,
Burgemeester en Wethouders van Rheden,

burgemeester.

secretaris.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie