Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Maasland

Datum nieuwsfeit: 17-11-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Woensdag 17 November

MAN AANGEHOUDEN VOOR WINKELDIEFSTAL (Oss)

Dinsdagmiddag is een 30-jarige man uit Den Bosch aangehouden. De man werd in een winkel aan de Heuvel in Oss betrapt toen hij twee dozen Lego, totale waarde ongeveer fl. 500,-, wegnam. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

CARAVANS OPENGEBROKEN (Lith)

Op een camping aan de Lithse Ham in Lith is tussen maandagavond en dinsdagmiddag in twee caravans ingebroken. Bij beide caravans werd een raam opengebroken. De TV's werden gestolen.

BEKEURD VOOR AFSTEKEN VUURWERK (Oss)

Dinsdagavond zijn een 14 en een 15-jarige jongen uit Oss betrapt toen ze vuurwerk aan het afsteken waren op de Heuvel in Oss. Het tweetal is hiervoor bekeurd.

BROMFIETS GESTOLEN (Heesch)

Dinsdagavond is vanaf 't Dorp in Heesch een blauwe Puch maxi bromfiets gestolen. Het verzekeringsnummer van de bromfiets is XRS-728.

VOETGANGER GEWOND BIJ ONGEVAL (Koolwijk)

Dinsdagavond vond rond 22.30 uur een aanrijding plaats op de Schaijkseweg in Koolwijk. Een 21-jarige man uit Ierland stak plotseling de weg over op het moment dat er een auto, bestuurd door een 20-jarige vrouw uit Schaijk, vanuit de richting Herpen kwam. De man liep door nog onbekende oorzaak plotseling de rijbaan op. Hij is met beenletsel overgebracht naar een ziekenhuis, waar hij na behandeld te zijn weer naar huis mocht.

INBRAAK WONING (Oss)

In de nacht van dinsdag op woensdag is ingebroken in een woning aan de Schoolstraat in Oss. Een schuifpui aan de achterzijde werd opengebroken. Een televisie, twee videorecorders, een digitale fotocamera, een portemonnee, papieren, enkele flessen drank en levensmiddelen werden gestolen.

VROUW LICHT GEWOND BIJ BRAND (Nistelrode)

Een 36-jarige vrouw uit Nistelrode is woensdagmiddag gewond geraakt toen zij aan het koken was. Bij het koken hing ze met haar trui in de vuur onder de panne, waardoor deze vlam vatte. De vrouw is met brandwonden aan arm en hoofd overgebracht naar het ziekenhuis in Oss.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie