Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Themabijeenkomst Energiezorg in Eindhoven

Datum nieuwsfeit: 17-11-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Novem

Themabijeenkomst Energiezorg: implementatie en uitvoering

17/11/1999 17/11/1999
Eindhoven, 17 november 1999

Tijdens deze themadag wordt dieper ingegeaan op het implementeren van het energiezorgsysteem en het opzetten en uitvoeren van het energiebesparingsplan binnen uw organisatie. U leert besparingsmogelijkheden kennen en ziet wat deze kunnen opleveren. Ook wordt besproken hoe u een besparingsplan in de praktijk opzet en welke valkuilen u daarbij kunt tegenkomen.

Inhoud van de dag
Energiezorg en het energiezorgsysteem: energiezorg in de praktijk, de relatie met andere zorgsystemen, de plaats van het
energiebesparingsplan.Essentiële onderdelen van het energiezorgsysteem en het oplossen van praktische knelpunten:. beleid. organisatie; take, verantwoordelijkheden, bevoegdheden. energiebesparingsplan. borging van het systeem met behulp van procedures, monitoring en auditing.Oefening met systeemonderdelen zoals beleid maken, doelstellingen vastlegggen, auditen en het opzetten van een energiebesparingsplan.Het energieplan: inhoud en aandachtspunten (waar liggen de besparingsmogelijkheden, wat levert het op, wanneer technische of organistorische maatregelen?) en een oefeing aan de hand van een casus. Energiezorg in de praktijk: voorbeelden, valkuilen.

Bestemd voor:
MJA Utiliteitsbouw partijen: Energie- en milieucoördinatoren en andere functionarissen die een coördinerende of sturende rol hebben binnen het thema 'energie.

Kosten:
f 200,-- exclusief BTW

Aanvraag aanmeldingsformulier: (p.didden@novem.nl)

A99AW322

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie