Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Brug bij Lisserbroek weer open voor verkeer

Datum nieuwsfeit: 18-11-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Haarlemmermeer


* Persberichten


+ 19 november 1999

.. Brug bij Lisserbroek weer open voor verkeer

Vanaf 18 november 1999 kan het verkeer weer gebruik maken van de brug over de Ringvaart bij Lisserbroek. De melding in sommige plaatselijke media dat de brug nog zeker vier weken afgesloten zou zijn is dus niet juist.

In de afgelopen zes weken is er hard gewerkt om de brug bij Lisserbroek weer toegankelijk te maken voor het verkeer. Het gehele wegdek is vervangen, de brug is geschilderd en de verlichting is aangepast. Verder is de Lisserdijk opnieuw geasfalteerd. De brug is ook aangepast om veilig fietsverkeer mogelijk te maken naar de Kanaalstraat in Lisse. De gemeente Lisse heeft de Kanaalstraat hiervoor gereconstrueerd.
De brug bij Lisserbroek is de eerste beweegbare bruggen die de gemeente Haarlemmermeer heeft aangepakt in het kader van groot onderhoud. Het nieuwe wegdek van de brug is sterker en lichter van materiaal dan het oude wegdek.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: W.H. de Graaf; 023-5676239

Aan deze tekst kunt u geen rechten ontlenen

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie