Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Jaarlijkse controle hondenbelasting Breda

Datum nieuwsfeit: 18-11-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Breda

CONTROLE HONDENBELASTING IS BEGONNEN

De gemeente Breda is onlangs begonnen met de jaarlijkse controle op het houden van honden. De controle wordt uitgevoerd door medewerkers van Holland Ruiter BV, een op dit gebied gespecialiseerd particulier bedrijf. Doel van de controle is na te gaan of houders van honden de verplichte hondenbelasting betalen. De controles duren tot maart 2000. De controleurs van Holland Ruiter beschikken over een door de gemeente afgegeven, gewaarmerkt legitimatiebewijs.

Om te controleren of iedere houder van een hond ook hondenbelasting betaalt, worden de controles in heel Breda huis-aan-huis uitgevoerd. Wordt een hond aangetroffen die nog niet is opgenomen in het hondenbelastingbestand van de gemeente, dan krijgt de houder van die hond alsnog de gelegenheid om de verplichte aangifte te doen. Gebeurt dit niet, dan kan een verhoogde aanslag hondenbelasting worden opgelegd. Op dit moment moet voor de eerste hond een bedrag van f
143,60 worden betaald en voor elke volgende hond f 235,80.

Breda, 18 november 1999

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie