Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Drenthe

Datum nieuwsfeit: 18-11-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politie Drenthe

Persberichten

Berichten van donderdagmiddag 18-11-1999
16:48 donderdag 18 november 1999

Roel Hallink tel: 0528-295216

*
Inbraak in auto

- ASSEN - Werd vannacht ingebroken in een auto die geparkeerd stond aan de Prins Hendrikstraat. Om de auto binnen te komen werd het slot van het rechterportier geforceerd. Ook werd het kleine raampje aan de rechterachterkant met een stoeptegel ingeslagen. De auto werd doorzocht, maar er is niets weggenomen. Waarschijnlijk heeft de dader geprobeerd de auto te stelen, wat niet gelukt is. De totale schade aan de auto is nog niet bekend.

*
Diefstal uit sportcomplexen

- RUINERWOLD - Is gisteravond de winterjas gestolen van een jongen uit Ruinerwold. Hij had zijn jas in de gang van het sportcomplex aan de Dijkhuizen hangen. Toen hij naar huis wilde gaan, bemerkte hij dat zijn jas was weggenomen. Het betreft een wit wintersportjack met een nieuwwaarde van ongeveer fl. 150,--.
- KOEKANGE - Werd gisteravond de sporttas met inhoud weggenomen van een meisje uit Koekange. Zij was aan het sporten in het sportcomplex aan de Prinses Christinalaan. Bij terugkomst in de kleedkamer bleek dat haar sporttas was weggenomen. In de sporttas zat wat ondergoed, een wielrenbroekje, een korte broek, crèmespoeling en shampoo. De goederen hebben bij elkaar een waarde van ongeveer fl. 200,--

*
Diefstal van bromfiets en helm

- MEPPEL - Is gisteren de brommer gestolen van een 19-jarig meisje uit Nijeveen. Zij had haar brommer gistermorgen gestald achter de afgesloten fietsenstalling aan de Stationsweg. Zij had de brommer en de helm met een speciaal beugelslot afgesloten. Toen zij tegen de avond op haar brommer weg wilde, bleek die er niet meer te staan. De helm was ook meegenomen. De totale schade bedraagt ongeveer fl. 1000.-

*
Diefstal uit auto

- ELIM - Werd tussen gisteravond en vanmorgen ingebroken in een auto die geparkeerd stond aan de Carstenswijk. Om de auto binnen te komen heeft men het linkerachterruitje ingeslagen. Ontvreemd werden een autoradio/cd-speler met cd-wisselaar en een aantal cd's. De totale schade is nog onbekend.

*
Diefstal van jas

- HAVELTE - Is gisteravond de jas van een 63-jarige vrouw uit Havelte weggenomen. Zij had een vergadering aan de Kerklaan. Haar jas hing in de keuken. Toen de vergadering afgelopen was en zij haar jas aan wilde trekken, bleek die er niet meer te hangen. Later bleek nog iemand haar jas te missen. De totale waarde van de jas is nog niet bekend.

*
Weg te smal voor twee tractoren met laadbak

- NIJEVEEN - Reed vanmorgen een 19-jarige man uit Rouveen met een tractor met laadbak over de Schuurmansweg. Uit tegenovergestelde richting kwam eveneens een tractor met laadbak, bestuurd door een 17-jarige jarige jongen uit Punthorst. Doordat de 19-jarige niet genoeg rechts hield, schampte de band van de laadbak tegen de band van de laadbak van de jongen uit Punthorst. Hierdoor raakte de rechtervoorzijde van de laadbak van de 19-jarige man tegen een boom, daardoor scharnierde de combinatie en knakten van elkaar. De laadbak bleef met het rechterwiel achter een boom haken en de tractor belandde achterste voren in de sloot. De man is korte tijd buiten bewustzijn geweest. Hij is overgebracht naar het ziekenhuis in Meppel voor onderzoek. Zijn letsel is nog niet bekend.

*
Verkeersongeval

- HOOGEVEEN - Reed vanmiddag een 52-jarige vrouw uit Vries in haar auto richting Hoogeveen. Op de A28 Assen -Hoogeveen, week zij uit naar links voor iets dat op de rijbaan lag. Op het moment dat zij uitweek, werd ze juist ingehaald door een 36-jarige man uit Assen, waardoor zij beiden met elkaar in botsing kwamen. Door de botsing schoven beide auto's naar de middenberm en kwamen tot stilstand tegen een paar boompjes. Zij raakten beiden gewond en moesten door de brandweer bevrijd worden. Met verschillende fracturen werden zij overgebracht naar het ziekenhuis in Hoogeveen.

*
Zakkenrollerij

- MEPPEL - Werd vanmiddag de portemonnee van een vrouw uit Meppel gestolen. Hij liep over de markt aan de grote kerkstraat. Toen hij bij een kraampje wilde betalen, was zijn portemonnee verdwenen. In de portemonnee zaten enkele honderden guldens aan papiergeld en een aantal gulden aan kleingeld.
Tevens is vanmorgen de portemonnee gestolen van een vrouw, eveneens afkomstig uit Meppel. Zij wilde bij de groenteman afrekenen, toen zij merkte dat haar portemonnee niet meer in haar jaszak zat. Het betrof een zwarte damesportemonnee, met een inhoud van een paar honderd gulden en diverse pasjes.

Snelheid op Drentse wegen daalt.

Klik op pagina "sneu geld"


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie