Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Duin- en Bollenstreek Zuid

Datum nieuwsfeit: 18-11-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politiebericht Duin- en Bollenstreek Zuid

07-11-1999 tot 17-11-1999
Persberichten
15-11-1999 t/m 17-11-1999

Katwijk

Aanrijding
Op maandag 15 november omstreeks 10.45 uur vond een aanrijding plaats op de Hoorneslaan in Katwijk. Een 29-jarige Katwijkse reed op haar snorfiets over het fietspad van de Hoorneslaan in de richting van de Biltlaan. Een 68-jarige automobilist uit Katwijk reed over ook over de Hoorneslaan in de richting van de Biltlaan. Ter hoogte van de kruising met de Piersonstraat wilde de man rechts afslaan. Hij zag hierbij de haaientanden op het wegdek over het hoofd en reed de Katwijkse aan tegen de achterkant van haar snorfiets. Zij kwam hierdoor ten val en is met neusletsel overgebracht naar het Rijnland ziekenhuis.

Oegstgeest

Rijden onder invloed en zonder rijbewijs
Tijdens een surveillance in de nacht van dinsdag 16 op woensdag 17 november zag de politie op de Laan van Oud Poelgeest een auto rijden met alleen de stadslichten aan. Bij controle bleek dat de 33-jarige bestuurder uit Noordwijk niet in het bezit van een rijbewijs te zijn. Na de blaastest is hij voor een ademanalysetest overgebracht naar het bureau. Hij bleek een ademalcoholgehalte van 405 te hebben (de limiet is 220). De Noordwijker kreeg een rijverbod van drie uur en een proces-verbaal.

Parkeercontrole
De politie heeft dinsdagochtend 16 november een parkeercontrole gehouden op de Irislaan en Lange Voort. Negen automobilisten kregen een bekeuring omdat ze bij het parkeren op de Irislaan hun parkeerschijf niet hadden gebruikt. Twee personen kregen een bekeuring, omdat ze hun auto hadden geparkeerd bij een bushalte op de Langevoort. Er is één bekeuring uitgeschreven voor parkeren middenop de rijweg van de Langevoort en drie voor parkeren op de hoek Lijtweg/Lange Voort.

Laatst bijgewerkt op 17-11-1999 - © 1999 H.T. Zielstra.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie