Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Commissie voor belastingherziening 2001 ingesteld

Datum nieuwsfeit: 19-11-1999
Vindplaats van dit bericht
Vindplaats 2
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

MINISTERIE FIN

www.minfin.nl

MIN FIN: VERMEEND STELT COMMISSIE DE WAARD-THUNNISSEN IN

PERSBERICHTNR. 99-272 Den Haag 19-november-1999

VERMEEND STELT COMMISSIE DE WAARD-THUNNISSEN IN

Staatssecretaris Vermeend heeft vandaag een commissie voor de invoerings- en uitvoeringsaspecten van de belastingherziening 2001 in gesteld. Deze commissie heeft tot taak de Staatssecretaris van Financiën te adviseren over de verschillende aspecten van de invoering en de uitvoering van de belastingherziening 2001. Op basis van haar bevindingen kan de commissie aanbevelingen en voorstellen doen tot aanpassing van de wetgeving ten aanzien van de invoering en de uitvoering van de belastingherziening 2001.

De voorzitters van deze commissie zijn de heer mr. J.C. de Waard (plv. Directeur Generaal Fiscale Zaken) en mevrouw mevr. mr. J. Thunnissen-Tonneman (plv. Directeur Generaal Belastingdienst). Verder zijn in de commissie vertegenwoordigers benoemd vanuit de Ministeries van Economische Zaken en Sociale Zaken en Werkgelegenheid, de Belastingdienst, het bedrijfsleven, MKB-Nederland, VNO-NCW, FNV, CNV en LTO-Nederland.

De staatssecretaris heeft bij de instelling aangegeven dat hij geadviseerd wil worden op het brede terrein van het invoeringstraject van Belastingherziening 2001.

Woordvoerder: mevrouw E.A. Hijink
Telefoonnummer: 070-342 8229

19 nov 99 11:56

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie