Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Casema en Redback veroveren markt nieuwe breedbanddiensten

Datum nieuwsfeit: 19-11-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Geachte redactie,

Vandaag werd bekend gemaakt dat de Nederlandse kabel-tv operator Casema met behulp van Redback's SMS (Subscriber Management System) 100.000den klanten naast toegang tot het internet ook nieuwe breedbanddiensten zoals on-line gaming en video streaming gaat aanbieden. Casema is Redbacks eerste Europeese klant.

Sinds begin oktober is Redback Networks actief op de Europese markt. Redback is dé leverancier van geavanceerde netwerk oplossingen die een zeer snelle breedband opbouw met een verscheidenheid aan toegangsmedia mogelijk maken. Redbacks techniek vergemakkelijkt het met name ook voor kabel-tv aanbieder in de groeiende markt voor nieuwe breedbanddiensten te stappen.

Bijgaand ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie