Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Telefoonnummer actuele informatie situatie Antillen

Datum nieuwsfeit: 19-11-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties

Telefoonnummer actuele informatie St. Maarten, Saba en St. Eustatius

19 november 1999
Vanaf 17 uur vanmiddag uur is er een landelijk telefoonnummer beschikbaar, waar mensen in Nederland actuele informatie over de situatie op St. Maarten, Saba en St. Eustatius kunnen krijgen. Het nummer is 0800-1205. De lijn is vanavond tot 24.00 uur open, en zaterdagochtend weer vanaf 9.00 uur.
Het nummer is vooral bedoeld voor mensen die familie, vrienden of bekenden hebben op de bovenwindse Antilleneilanden. Informatie over personen op de Antillen zal voorlopig nog niet beschikbaar zijn. De telefoonlijn wordt verzorgd door het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) in samenwerking met het Nederlandse Rode Kruis.
De mensen achter de 15 telefoonlijnen krijgen hun informatie van het Nationaal Coördinatiecentrum (NCC) van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZK). Deze informatie wordt ook geplaatst op de internetsite van het ministerie van VWS: www.minvws.nl.
Het telefoonnummer 0800-1205 is ook te vinden op NOS-teletekstpagina 715 en op de RTL- en Veronica-teletekstpaginas nummer 125.

Relevante links:
Het thema Aruba en de Nederlandse Antillen
Het thema Nationaal coördinatiecentrum
Het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie