Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuw bibliotheeksysteem in Utrecht

Datum nieuwsfeit: 19-11-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Utrecht

Nieuw bibliotheeksysteem

Deze maand gaat de Gemeentebibliotheek over op een nieuw bibliotheeksysteem genaamd BICAT. Er komt een nieuwe catalogus die millenniumproof is, zodat ook vanaf 1 januari 2000 de dienstverlening gecontinueerd kan worden. Voor u als gebruiker en voor ons als medewerkers zal het nieuwe systeem wel wennen zijn. Wij vragen dan ook begrip voor eventuele vertragingen, fouten of onduidelijkheden in de beginfase. Er komt voor u een gebruikershandleiding en instructie zodat u snel vertrouwd raakt met de nieuwe catalogus.

De bibliotheek gaat ook over op glasvezelverbindingen van het Catharijnenet, waardoor allerlei systemen sneller zullen werken, met name internet. Om dit te bereiken worden nieuwe computers geïnstalleerd die sneller en beter werken dan de huidige. Voor inlichtingen: afdeling Communicatie 030-2861878

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie