Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Randstaddreef Almere afgesloten

Datum nieuwsfeit: 19-11-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Almere

Persbericht 290.6

11 november 1999

RANDSTADDREEF AFGESLOTEN

Vrijdag 19 november is de Randstaddreef in Almere-Stad de hele dag afgesloten voor al het verkeer. Het gaat om het gedeelte tussen de rotonde Landdrostdreef/Rand- staddreef en de splitsing Randstaddreef/Spoordreef/Markerdreef. Deze maatregel is nodig in verband met asfalteringswerkzaamheden. Het verkeer wordt omgeleid via de Spoordreef en/of de Landdrostdreef. Die omleiding staat aangegeven met borden.

Het asfalteren van de Randstaddreef vindt plaats in het kader van het ombouwen van de kruising Randstaddreef/Churchillweg/Rijnweg. De bestaande afsluitingen van de Rijnweg en de Churchillweg en de daarbij behorende omleidingen blijven dan ook gehandhaafd. Naar verwachting is de situatie hier vanaf dinsdag 30 november weer normaal. Dan kan het verkeer weer gebruik maken van alle wegen die bij deze reconstructie betrokken zijn. De werkzaamheden worden uitgevoerd in opdracht van de dienst Gemeentewerken.


bron: Afdeling communicatie, Gemeente Almere

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie