Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Schiedam

Datum nieuwsfeit: 19-11-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

19 november 1999

Vrouw aangehouden na poging innen gestolen cheque SCHIEDAM -- Donderdagmiddag omstreeks half vijf werd in een supermarkt aan het Geuzenplein een 24-jarige vrouw uit Rotterdam aangehouden. De vrouw had geprobeerd met een gestolen cheque diverse boodschappen te betalen. Ze werd overgebracht naar het politiebureau, waar ze in verzekering werd gesteld. De politie van het district Schiedam stelt een nader onderzoek in.

Woninginbraak
SCHIEDAM -- Donderdag werd tussen 18.00 en 20.45 uur ingebroken in een woning aan de Kerklaan. De woning was doorzocht, waarna onder meer geld en sieraden werden weggenomen. De politie van het district Schiedam stelt een nader onderzoek in.

Man negeert stopteken politie
SCHIEDAM / MAASDIJK -- In de nacht van donderdag op vrijdag omstreeks half twee wilden politiemensen van het district Schiedam op rijksweg A20 een automobilist controleren. De man negeerde echter het stokteken dat de politiemensen hem gaven en reed verder in de richting van Maasdijk. Na een achtervolging, waarbij de man diverse verkeersovertredingen beging, bracht de man zijn auto op de Nolweg in Maasdijk tot stilstand om er te voet vandoor te gaan in de richting van de Nollaan in Maasdijk. Daar raakten de politiemensen de man kwijt. Het voertuig van de man is in beslag genomen. Aan de hand van het voertuig zal geprobeerd worden de identiteit van de man te achterhalen. Hij kan rekenen op diverse bekeuringen en krijgt ook een vordering toetsing rijbevoegdheid.

Man beroofd na betrappen inbreker
SCHIEDAM -- Een bewoner van de Stadhouderslaan is vrijdagmiddag omstreeks half vier in zijn woning beroofd door een hem onbekende man, die even daarvoor had ingebroken in zijn woning. De Schiedammer trof de inbreker bij thuiskomst aan, waarna hij onder bedreiging een nog onbekend geldbedrag moest afgeven. Daarop ging de inbreker er te voet vandoor in de richting van de Nassaulaan. Politiemensen van het district Schiedam stelden een onderzoek in de omgeving in, maar troffen de inbreker niet meer aan.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie