Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Jaarcijfers 1998 Ernst & Young

Datum nieuwsfeit: 19-11-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Ernst & Young

Jaarcijfers 1998

Uit de cijfers over 1998 komt het meer multidisciplinaire karakter van Ernst & Young duidelijk tot uitdrukking. Zo realiseerden de managementconsultants met 29,9 procent een relatief sterke groei ten opzichte van de accountants en belastingadviseurs met een omzetgroei van respectievelijk 6,1 en 18,2 procent. De toegevoegde waarde per persoon steeg van fl. 133.500,- naar een bedrag van fl. 143.200,-.

Ook het personeelsbestand groeide fors. In totaal nam het aantal partners en personeelsleden toe met 472 personen tot 5564. De meeste personen werkten nog altijd in de accountantspraktijk, te weten 2816. Ernst & Young is een jonge organisatie. De gemiddelde leeftijd is 33,4 jaar.

Op een aantal speciale webpagina's vindt u meer informatie uit ons Jaaroverzicht. Tevens kunt u kennis maken met een aantal van onze collega's.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie