Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Festival International de la Photo Animalière et de Nature

Datum nieuwsfeit: 19-11-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

PERSBERICHT - 22 OKTOBER 1999

Persinfo Champagne-Ardenne

Negenhonderd foto's van flora en fauna

Van 19 tot en met 21 november 1999 wordt voor de derde keer het `Festival International de la Photo Animalière et de Nature' gehouden met foto's over de natuur en dieren.

Deze expositie vindt plaats aan het Lac du Der-Chantecoq en trekt naar verwachting zo'n 15.000 liefhebbers. De locatie maakt de tentoonstelling dubbel aantrekkelijk: juist in de maand november strijken veel kraanvogels, wilde ganzen en eenden neer op het meer. Het blijft dus niet bij het bewonderen van statische beelden, maar u kunt ook een kijkje in het wild nemen.

De expositie telt negenhonderd foto's van een aantal grote namen, waaronder de "Wildlife photographer of the year 98", maar ook van organisaties van natuurfotografie, fotografen uit de Champagne-Ardenne en amateurfotografen. Daarnaast wordt fotomateriaal gedemonstreerd en tonen grote merken de nieuwste snufjes op het gebied van fotografie.

Voor meer informatie: Festival de la Photo Animalière et de Nature, Montier-en-Der, telefoon vanuit Nederland (00 33) 3 25 55 72 84.

Noot aan de redactie (

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie