Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Autotron Najaars Oldtimerbeurs

Datum nieuwsfeit: 20-11-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

PERSBERICHT

Zaterdag 20 en zondag 21 november 1999

Autotron Najaars Oldtimerbeurs

ROSMALEN – Voor bezitters van een klassieke automobiel vormen de donkere wintermaanden dé periode bij uitstek om hun pronkjuweel eens goed onder de loep te nemen en alle noodzakelijke reparatie- en restauratiewerkzaamheden uit te voeren. Voor de meeste “oudjes” is dat geen overbodige luxe na een lang toerseizoen. Onderdelen, gereedschap, naslagwerken en accessoires – ’t is allemaal weer te vinden op de grote Internationale Najaars Oldtimerbeurs op zaterdag 20 en zondag 21 november in Autotron.

De Autotron-najaarsbeurs brengt altijd uitkomst voor de fervente sleutelaars die de komende maanden de nodige uurtjes rond hun oldtimer zullen doorbrengen. Naar schatting 450 onderdelenstands maken de kans op het niet vinden van een bepaald attribuut uiterst klein. De tendens dat steeds meer mensen een weg-klare oldtimer aanschaffen heeft zich de laatste jaren steeds duidelijker gemanifesteerd en zal zich zonder enige twijfel ook op de eerst volgende beurs voortzetten. Wie plannen heeft een klassieke automobiel aan te schaffen, treft in november op het terrein van Autotron in Rosmalen de grootste oldtimer showroom van Nederland aan. In alle soorten, maten en prijsklassen worden historische paradepaardjes te koop aangeboden. Overigens ook voor een simpel potje poets is het al de moeite waard om de beurs te bezoeken. De gezellige ongedwongen sfeer staat garant voor een gezellig dagje uit – voor de hele familie. Tijdens de beurs zijn namelijk ook de twee nieuwe attracties van Autotron, AutoDome en SpeeloDome voor de bezoekers geopend.

AutoDome biedt onderdak aan de unieke Autotron-automobielcollectie en presenteert op uiterst attractieve wijze samen met de automotive-industry talloze aspecten van de mobiliteit – van vele jaren terug tot ver in de 21e eeuw.
In SpeeloDome kan de jeugd naar hartelust glijden, klimmen, draaien – kortom, volop plezier maken.

De Internationale Najaarsbeurs Oldtimerbeurs is zaterdag 20 en zondag 21 november geopend van 10.00 tot 17.00 uur. De toegangsprijs bedraagt ƒ. 17,50, kinderen van 4 tot 12 jaar ƒ. 10,00.

Autotron is gelegen aan de A50 ’s-Hertogenbosch-Nijmegen. Voor informatie over de bereikbaarheid per openbaar vervoer, O/V Reislijn 0900-9292 (niet kosteloos).

Voor meer informatie belt u met de Autotron Infolijn 073-5233300.

Rosmalen, september 1999

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie