Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Open Dag Hogeschool Enschede

Datum nieuwsfeit: 20-11-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

12 november 1999
99.065

Open Dag Hogeschool Enschede

Op zaterdag 20 november aanstaande organiseert de Hogeschool Enschede onder de noemer 'Saturday Special' weer haar speciale Open Dag. Speciaal omdat naast aankomende studenten, iedereen van 4 tot 88 welkom is. Tijdens de Open Dag, van 10.00 uur tot 15.00 uur, kunnen bezoekers terecht voor informatie over alle opleidingen van de Hogeschool Enschede. Docenten en studenten zijn aanwezig om informatie te verstrekken over het brede en veelzijdige pakket aan 'bekende' studies, dat de Hogeschool Enschede biedt.

Ook is er een serie speciale studies, die in deze opzet nergens anders in Nederland verzorgd worden. Voorbeelden hiervan zijn de fonkelnieuwe studies Meteorologie, Marketing en E-Commerce, Bankleer en Verzekeringen en Logistiek & IT.

Daarnaast wordt er informatie gegeven over de aansluiting tussen voortgezet en hoger beroepsonderwijs, kamers huren in Enschede en de financiële kant van studeren. Twijfelaars kunnen zaterdag een studiekeuzetest maken.

Er is een groot aantal bedrijven, instellingen en overheidsorganisaties aanwezig. Hier kunnen de toekomstige studenten zich laten informeren over diverse beroepen en krijgen ze een beeld van de eisen die de arbeidsmarkt stelt aan haar toekomstige werknemers.

Geïnteresseerden kunnen zelf aan de slag in de diverse practicumruimten en laboratoria. De opleiding Multimedia Design & Technology heeft een radio- en tv-studio ingericht, waar getoond wordt wat er allemaal mogelijk is op het gebied van audio en video.

Saturday Special is dé gelegenheid voor aankomende studenten om zich bijtijds te oriënteren op hun toekomst als student. Een toekomst die zich ondermeer afspeelt in het studielandschap; de hbo studie-omgeving in het nieuwe millenium. Omdat de Hogeschool Enschede momenteel volop bouwt aan de eerste 'Stadscampus' van Nederland maar nu nog verspreid is gehuisvest op verschillende locaties, kunnen bezoekers via telefoonnummer 053-4871100 te horen krijgen, of via internet www.hen.nl te zien krijgen welke opleiding waar haar open dag houdt.

laatste wijziging gemaakt op: 19-11-99

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie