Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Open dag zwembad de Wisselaar

Datum nieuwsfeit: 20-11-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Breda

20 NOVEMBER OPEN DAG BIJ ZWEMBAD DE WISSELAAR

Op zaterdag 20 november aanstaande is er op de bouw van het nieuwe zwembad de Wisselaar open dag. Het zwembad zal naar verwachting eind januari 2000 zijn deuren openen voor het publiek. De inwoners van Breda worden uitgenodigd om alvast een kijkje te gaan nemen bij deze nieuwe aanwinst.

De officiële bouw van het nieuwe zwembad De Wisselaar is op 13 november1998 van start gegaan. De bouw loopt momenteel ten einde. Voorafgaand aan de officiële opening in januari 2000, kunnen de inwoners van Breda er alvast een kijkje gaan nemen.

Op zaterdag 20 november aanstaande zijn er vanaf 09.00 uur rondleidingen in De Wisselaar, waaraan belangstellende kunnen deelnemen. De rondleidingen starten elk kwartier en duren circa 30 minuten. Om aan één van de rondleidingen deel te nemen, dient men zich in te schrijven, tijdens openingstijden, bij het Zwembad De Wisselslag, telefoon (076) 587 09 52. Dit kan tot vrijdag 19 november. Deelname gebeurt op eigen risico en is alleen voor volwassenen vanaf
18 jaar bestemd.

Het adres van het nieuwe zwembad is: Terheijdenseweg 494 te Breda.

Breda, 4 november 1999

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie