Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Hobbytentoonstelling van de Zonnebloem in Baarle

Datum nieuwsfeit: 20-11-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Baarle-Nassau

Nieuws uit Baarle-Nassau en omstreken

Hobbytentoonstelling De Zonnebloem.

BAARLE-NASSAU/HERTOG Zaterdag 20 november organiseert Zonnebloem Baarle in het Cultureel Centrum van Baarle een hobbytentoonstelling. Een aantal zonnebloemleden en anderen zullen in een veertigtal stands hun bezigheden laten zien. De hobby's variëren van aquarelleren, boekbinden tot films maken per computer. Ook de lokale omroep die op deze hobbydag vertegenwoordigd is hoopt hierdoor medewerkers erbij te krijgen.

In een gesprek met de voorzitter van Zonnebloem Baarle, de heer Aad van Elswijk is dit een mooie gelegenheid om de mensen iets te laten zien van wat je allemaal in je vrije tijd kunt doen. Het brengt anderen misschien op het idee om ook iets te beginnen. Ook zouden leden van de Zonnebloem voor de lokale omroep hun eigen radioprogramma kunnen maken. "Verder is dit publiciteit voor onze Welfare-activiteiten en wordt het werk van Zonnebloem Baarle extra onder de aandacht gebracht.

Om 10.00 uur wordt de hobbytentoonstelling officieel geopend en duurt tot 17.00 uur.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie