Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Hollands Midden

Datum nieuwsfeit: 22-11-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Hollands Midden
Bureau Communicatie
Telefoon 071 - 5459800
Fax 071-5414881
Afkomstig van: Persdienst
Datum: 22 november 1999
·
Aanrijding Hillegom
Op 21 november omstreeks 12.00 uur reed een 44-jarige automobilist uit Hillegom de uitrit uit aan de Stationsweg in de richting van de Sixlaan. Bij deze manoeuvre zag de man de voor hem van links over de Stationsweg naderende 25-jarige bromfietser over het hoofd. Een aanrijding was het gevolg. De bromfietser kwam ten val en is met nekletsel overgebracht naar het LUMC.

Sassenheim
Op zaterdag 20 november omstreeks 23.00 uur vond op de Hoofdstraat in Sassenheim een aanrijding plaats tussen drie bromfietsers. Een 16-jarige Katwijkse reed met haar brommer over het verplichte fietspad van de Hoofdstraat komend uit de richting van de Roodemolenweg. Achter haar reden een 17-jarige bromfietser en een 16-jarige bromfietster beiden afkomstig uit Rijnsburg. Vanwege het verkeer stopte de Katwijkse aan de linkerzijde van het fietspad. De 17-jarige man zag dit te laat en botste tegen haar op en viel met zijn brommer midden op het fietspad. De 16-jarige Rijnsburgse kon de op het fietspad liggende brommer niet meer ontwijken waardoor een tweede aanrijding ontstond. De Rijnsburgse had een 16-jarige plaatsgenote achterop die eveneens ten val kwam. Zij is met letsel aan het been overgebracht naar het Rijnland ziekenhuis.

Rijden onder invloed Oegstgeest
Op zaterdag 20 november werd omstreeks 00.30 uur een 49-jarige Leidenaar op de Kempenaerstraat aangehouden voor het rijden onder invloed. Na een blaastest werd de man voor een ademanalyse meegenomen naar het bureau. De man had een alcoholgehalte van 730, de limiet is 220. Tegen de man is procesverbaal opgemaakt en zijn rijbewijs is ingevorderd.

Controle overlast Warmond/Sassenheim/Katwijk
In het weekend van 20 en 21 november heeft de politie in Warmond, Sassenheim en Katwijk gecontroleerd op overlast en zijn hangplekken bezocht. Daar waar nodig werd jeugd aangesproken op hun gedrag.

Parkeercontrole Oegstgeest/Sassenheim
Op vrijdag en zaterdag zijn in Oegstgeest en Sassenheim diverse controles parkeergedrag gehouden. Op de Kempenaerstraat en de Terweeweg in Oegstgeest werden verschillende processen verbaal uitgeschreven voor het ontbreken van de parkeerkaart bij een blauwe zone parkeerplaats. In Sassenheim werd aan de Concordiastraat een procesverbaal uitgeschreven voor een auto die geparkeerd stond op een plaats waar het verboden is om stil te staan.

Ernstige aanrijding A-44 Leiden
Op zondagavond, omstreeks 18.25 uur vond een ernstige aanrijding plaats op de A-44, oostbaan, ter hoogte van de afslag Leiden-Zuid. Bij de aanrijding waren in totaal vier personenauto's betrokken. Ter plaatse werd een grote chaos aangetroffen. In totaal waren 8 personen gewond geraakt, waaronder twee kinderen. Eén slachtoffer was kennelijk uit de auto geslingerd en lag zwaargewond tussen de vangrails. Door nog onbekende oorzaak verloor een 50-jarige bestuurder uit Wassenaar de macht over het stuur. Hierdoor raakte zijn personenauto in een slip. Van de linkerbaan schoot de auto naar de vluchtstrook, reed tegen de vangrail en kwam vervolgens dwars op rijbaan. Daarna ontstond een kettingbotsing tussen deze auto en drie andere personenauto's die er achter reden. De toestand van de 50-jarige bestuurder uit Wassenaar is zeer kritiek. Hij heeft inmiddels een spoedoperatie ondergaan en ligt in het Westeinde Ziekenhuis in Den Haag. De toestand van drie andere slachtoffers, waaronder een 15-jarig kind is eveneens kritiek. De toestand van het andere kind (een 6-jarige) is redelijk tot goed. De toestand van drie andere betrokkenen is redelijk. Eén van hen kon na behandeling huiswaarts keren. De A-44 was voor langere tijd voor alle verkeer afgesloten. Omstreeks 22.15 uur werd de rijbaan weer vrijgegeven. De politie stelt nog een nader onderzoek in naar de oorzaak en achtergronden van dit ernstige ongeval.

Inbraken Leiden-Voorschoten
In een hoekwoning aan de Cor van Osnabruggelaan in Voorschoten is zaterdagavond ingebroken. Aan de achterzijde werd een raam geforceerd. Het hele huis is doorzocht en sieraden werden weggenomen. Aan de Rijnsburgerweg in Leiden is ingebroken in een woning, waarbij een tas met reisbescheiden en geld is weggenomen.

Poging beroving Leiden
In de nacht van vrijdag op zaterdag is van een 20-jarige Leidse geprobeerd op harhandige wijze haar mobiele telefoon afhandig te maken door twee daders. De vrouw liep over de Pelikaanstraat in de richting van de Langegracht. Zij belde op dat moment met haar mobieltje. Van achteren werd zij getrapt en zij viel. Daarna werd getracht de telefoon af te nemen. Dit lukte niet en de daders renden weg richting het centrum. Bij het slachtoffer werden door een arts kneuzingen geconstateerd. De vrouw deed aangifte en de politie stelt een onderzoek in.

Duur vuurwerk Leiden
Een 18-jarige Leidenaar is gisteren aangehouden voor het in het bezit hebben van drie dozen strijkers. De politie stelde een onderzoek in naar aanleiding van klachten uit de buurt vanwege het overlast dat veroorzaakt werd door het afsteken van de strijkers. De jongeman werd aangetroffen, samen met nog twee anderen. Hij kreeg een lik-op-stuk verbaal ter waarde van 375,-. Degene die het vuurwerk aan hem afgeleverd had, een 21-jarige inwoner van Warmond kreeg een verbaal aangezegd ter waarde van 750,-.

Bestuurder onder invloed rijdt door Alphen a/d Rijn. Zondagnacht omstreeks 02.00 uur vond een aanrijding plaats op de Binkhorst waarbij een personenauto was weggereden. De beschadigde auto liet een spoor achter. Door dit spoor te volgen wist de politie de bestuurder in zijn woning in Alphen aan te houden. De 43 jarige man bleek onder invloed van alcohol. De uitslag van de ademanalyse bedroeg 885 ug/l. Het rijbewijs van de man werd ingevorderd en proces-verbaal voor het verlaten van een plaats van ongeval en rijden onder invloed werd opgemaakt.

Onder invloed Alphen a/d Rijn
Zondagnacht werd op de Van Nesstraat een 23 jarige inwoner uit Koudekerk a/d Rijn aangehouden. De man bestuurde een personenauto en trok de aandacht door zijn rijgedrag. Hij bleek onder invloed van alcohol. De uitslag bedroeg 435 ug/l.

Inbraak Noorden
Zaterdag werd aangifte gedaan van inbraak in een woning aan de Gerberstraat. Een raam werd geforceerd. Diverse goederen werden weggenomen.

Mishandeling Alphen a/d Rijn.
Vrijdag werd aangifte gedaan van een mishandeling op een fietspad langs de Eisenhowerlaan. Een 15 jarige inwoner uit Alphen kreeg zonder aanleiding een klap van een passagier op een scooter. Toen hij daar wat van zei volgde opnieuw enkele klappen. Het slachtoffer liep aangezicht letsel op.

Aanhouding na vechtpartij Alphen a/d Rijn
Zaterdagnacht omstreeks 00.30 uur werd een vechtpartij gemeld bij een horeca gelegenheid aan de Van Manderslootstraat. Verschillende jongeren hadden om nog onbekende reden met elkaar gevochten. Een 18 jarige inwoner uit Hazerswoude-Rijndijk deed aangifte. Een 17 jarige inwoner uit Alphen a/d Rijn werd door de politie aangehouden. De jongeman werd in verzekering gesteld.

Aanrijding met letsel Hazerswoude-Rijndijk
Vrijdagavond 19 november vond omstreeks 18.00 uur een aanrijding tussen een auto en een motor plaats op de Rijndijk. Op dat moment werd er in file gereden richting Alphen. Een 43 jarige automobilist uit Leiden kreeg ruimte om in te voegen richting Leiden. Hij werd hierbij aangereden door 33 jarige motorrijdster die de file passeerde. De vrouw is met verwondingen aan haar scheenbeen naar het Elisabethziekenhuis vervoerd.

Aanrijding met letsel Hazerswoude-Dorp
Zaterdagmiddag vond omstreeks 17.20 uur een aanrijding plaats op Hogeveenseweg. Een 15 jarige fietser uit Benthuizen reed naast twee fietsers en reed bij gebrek aan ruimte links van de wegmarkering op het fietspad. Hij zag hierbij een tegemoetkomende scooter over het hoofd. De 18 jarige man met de scooter uit Zoetermeer is met hoofdletsel, de fietser is met beenletsel overgebracht naar het LUMC.

Auto te water Nieuwkoop
Zaterdag omstreeks 17.50 uur raakte langs de Achtienkavels een personenauto te water. De politie trof de auto op de kop in de sloot. Er bleken geen personen meer in de auto aanwezig. De bestuurder was niet meer bij het voertuig aanwezig. Uit onderzoek bleek dat een 27 jarige inwoner uit Nieuwkoop de bestuurder van de auto was geweest. De man was zelf uit de auto gekomen en had daarbij lichtte verwondingen opgelopen. Van de bestuurder is bloed afgenomen i.v.m. een onderzoek naar het rijden onder invloed van alcohol.

Automobilist beknelt Alphen a/d Rijn
Zondagnacht omstreeks 00.20 uur reed een 36 jarige inwoner uit Leiden met zijn p.auto tegen een wegwijzer langs de Leidse Schouw. De man was de controle over het voertuig in een bocht kwijt geraakt en botste op de paal. Ambulance en brandweer bevrijdden de inzittenden uit de auto. Een vrouw van 35 jaar uit Leiden zat bekneld. De bestuurder en de inzittenden zijn met onbekend letsel naar een ziekenhuis vervoerd. Van de bestuurder is bloed afgenomen i.v.m. rijden onder invloed van alcohol.

Arrestant verwondt zichzelf en probeert te ontsnappen Gouda Gisteravond, omstreeks 18.10, verwondde een 39-jarige arrestant zichzelf tijdens het douchen in het politiebureau. De man was vorige week aangehouden ter zake geweldsmisdrijven. Bij het douchen kreeg de man de beschikking -op zijn verzoek en geheel volgens de voorschriften- over toiletbenodigdheden, waaronder een scheermesje. Met dit scheermesje verwondde de man zich, door in zijn polsen te snijden. Hij werd daarna overgebracht naar het Bleuland. De man wist het ziekenhuis te ontvluchten en een naastgelegen flatgebouw in te gaan. In een toilet op de eerste etage werd de man korte tijd later aangetroffen. Eerste hulp werd geboden, waarna hij weer onder permanente observatie werd ingesloten in het politiebureau.

Verkeersongeval met letsel Gouda
Een 78 jarige Goudse raakte zaterdagmiddag ernstig gewond toen zij met haar fiets frontaal in botsing kwam met een personenauto bestuurd door een 47 jarige Gouwenaar. Het ongeval vond plaats op de Goejanverwelledijk. Mogelijk heeft een laagstaande zon parten gespeeld.

Onder invloed tegen vangrail Gouda
Zaterdagavond botste een 42 jarige Gouwenaar met zijn personenauto tegen de vangrail nabij de afslag Gouda. De politie trof de man in zijn auto aan. Door de auto klem te zetten kon de politie voorkomen dat de bestuurder ontkwam. De man werd aangehouden. De ademanalyse gaf een uitslag van 760 ug/l . Het rijbewijs van de man werd ingevorderd.

Tegen een 59 jarige automobilist uit Gouda is proces-verbaal opgemaakt voor het rijden onder invloed. De man reed vanmorgen omstreeks 02.15 uur slingerend met zijn auto op de Goudse Houtsingel. 630 ug/l was de uitlslag van de ademanalyse.

Inbraken: Driebruggen/Bodegraven/Gouda
In een woning aan de Burg.Brinkmanhof werd ingebroken. Vrijdag brak men de achterdeur open en nam men verschillende goederen weg In Bodegraven werd ingebroken in een woning aan de Werf. Een keukenraam werd opengebroken Diverse goederen nam men weg. Aan de Koninginneweg brak men in door via een balkon een raam te forceren. In Gouda werd ingebroken in een woning aan de Ronsseweg. Een insluiper nam geld weg. Aan de Isoldestraat werd een voordeur geforceerd van een woning./ Aan de Thorbeckelaan werd een achterdeur opengebroken en nam men sieraden weg uit de woning. Bij een benzinestation aan de Pr.Hendrikstraat brak men in en nam rookartikelen weg. Aan de Lange Noodgodsstraat werd een ruit van een winkel vernield. Voor zover na te gaan werd niets weggenomen

Onder invloed: Nieuwveen
Zaterdagnacht is tegen een 45 jarige inwoner uit Zevenhoven proces-verbaal opgemaakt voor het rijden onder invloed. De man reed met gedoofde lichten over de Dorpsstraat. De uitslag van de ademanalyse bedroeg 725 ug/l. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt en het rijbewijs werd ingevorderd.

Eenzijdig ongeval met alcohol Benthuizen
Een 34 jarige man uit Reeuwijk is zaterdag omstreeks 03.00 uur aangehouden op de Hogeveenseweg. De man reed richting Benthuizen en realiseerde zich dat hij de andere kant op moest. Bij het keren reed hij te ver door naar achteren en bleef boven de sloot hangen. Agenten die de man te hulp kwamen contateerden alcoholgebruik. De man had een adem-alcoholgehalte van 750. De limiet is 230. De man krijgt een proces-verbaal.

Onder invloed Boskoop
Een 38 jarige man uit Boskoop is zaterdag omstreeks 06.00 uur aangehouden op de Zuidkade. De man werd naar het bureau overgebracht, waar bleek dat hij een adem-alcoholgehalte van 365 had. De limiet is 230. De man krijgt een proces-verbaal en mocht met een rijverbod voor 3 uur naar huis.

Aanhoudingen na vechtpartij Zevenhuizen
Zondagmorgen vond omstreeks 04.00 uur een vechtpartij tussen vijftien personen plaats op de Noordelijke Dwarsweg en de Dorpsstraat. Getuigen belden de politie, die vijf gewonden op straat aantrof. Drie van hen zijn afgevoerd naar het Bleuland Ziekenhuis in Gouda, twee naar het Lange Land Ziekenhuis in Zoetermeer. De politie ging uiteraard op zoek naar de inmiddels vertrokken daders. Volgens getuigen waren zij weggelopen richting Nieuwerkerk en hadden van een taxi gebruik gemaakt. Eveneens na informatie van getuigen kon de politie omstreeks 04.30 uur, ter hoogte van de EersteTochtweg, twee verdachten aanhouden. Het ging om een 17 jarige jongen uit Krimpen a.d. IJssel en een 17 jarige jongen uit Nieuwerkerk aangehouden. Dit tweetal is in de loop van de zondag weer in vrijheid gesteld. Zondag heeft de politie nog een aantal getuigeverklaringen opgenomen. Naar aanleiding hiervan werden zondagavond een 19 jarige en een 20 jarige man uit Nieuwerkerk aangehouden. Deze twee mannen worden vandaag verhoord. Uit onderzoek is gebleken dat er in totaal zes mensen gewond zijn geraakt uit Zevenhuizen en een uit Nieuwerkerk, varierend in leeftijd van 19 tot 22 jaar. Twee van hen liggen nog in het ziekenhuis een met een gebroken been de ander net een scheurtje in de schedel. De overigen zijn na behandeling van aangezichtsletsel inmiddels weer thuis. De aanleiding voor de vechtpartij is nog niet geheel duidelijk maar alcoholgebruik heeft waarschijnlijk invloed gehad.

Overval Schoonhoven
Een 37 jarige vrouw uit Schoonhoven is zondag omstreeks 00.30 uur overvallen in haar woning aan de Jan Lutmastraat. De vrouw was met haar drie kinderen in haar woning toen zij bij de voordeur drie gemaskerde mannen zag staan. Toen de vrouw het huis inrende liep het drietal achter haar aan. Waarschijnlijk konden zij binnenkomen omdat de deur niet goed afgesloten was. Een van hen bedreigde de vrouw met een vuurwapen en eiste geld. Toen de vrouw aangaf dat zij dit niet had werd de woning doorzocht. Vervolgens hebben ze zonder buit de woning via de achterzijde verlaten. Van de daders is het volgende bekend:
Een Nederlandse man, 25-30 jaar, ong. 1.85 lang, normaal postuur. Een mogelijk Turkse man, ong. 27 jaar, 1.62 lang, kort stoffen zwart jack, Een man van ong. 1.70 lang, Nationaliteit onduidelijk. Van de verdachten ontbreekt tot dusver elk spoor. De politie heeft inmiddels een buurtonderzoek gehouden en verzoekt getuigen die het drietal heeft gezien contact met politiebureau op te nemen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

actuele persberichten

UNICEF: 1,7 miljoen kinderen in Syrië niet naar school door conflict
UNICEF: 1,7 miljoen kinderen in Syrië niet naar school door conflict EMBARGO 24-10-2016 00.01 uur 21 oktober 2016 UNICEF: 1,7...

Actie tegen TTIP en CETA; 180.000 handtekeningen voor referendum
Duizenden mensen in actie tegen TTIP en CETA Ruim achtduizend mensen, waaronder honderden leden van de SP en ROOD, voerden...

Groeibedrijf Jongens van de Tekeningen lanceert internationaal merk
Na snelle groei in Nederland – met een omzet die dit jaar door de €1M heen schiet - gaan de...

Wereldstotterdag op 22 oktober 2016
Iedereen heeft wel eens gehoord van de stotteraar die in een vlaag van boosheid zonder haperen kan schelden. Of die...

Enversed opent Europa's grootste Virtual Reality Center in Eindhoven
Europa´s grootste Virtual Reality Experience Center opent over 2 maanden haar deuren in Eindhoven. Tijdens de Dutch Design Week (22...

Tips om een goede loodgieter te vinden
Het blijkt voor consumenten steeds lastiger te worden om een goede loodgieter in de buurt van hun woning te vinden....

Duitse ontwerpster op Nederlandse breidagen
Op 21 & 22 oktober 2016 vinden de ‘Nederlandse breidagen’ plaats in de IJsselhallen in Zwolle. Een evenement dat geheel...

Guapa B.V. pioniert met Magento Enterprise in Benelux
Vanaf het moment dat Magento eind vorig jaar met hun versie 2 op de markt kwam was het voor haar...

Twintig jaar online vereniging Women on the Web
Komende maand bestaat de Nederlandse vereniging Women on the Web twintig jaar. Op het hoogtepunt, eind 2007, telde de vereniging...

Verbod stierenvechten Catalonië geannuleerd
Het Spaanse Constitutionele Hof heeft het Catalaanse verbod op het stierenvechten geannuleerd. Een groep senatoren van de conservatieve politieke partij...

Tramadol Pijnstillers vanaf 2016 op de dopinglijst
Vanaf januari 2016 zal de veelbesproken pijnstiller Tramadol op de verboden lijst komen. Ook de nevenproducten Tramadolor en Tramal zullen...

Marokko blijft veilig land van herkomst
Aanwijzing Marokko als veilig land van herkomst blijft voorlopig in stand Donderdag 20 oktober 2016 De staatssecretaris van Veiligheid en...

6 uur livestream met veel tips voor ondernemers #TTM6Jaar
A.s. donderdag 20 oktober bestaat social media bureau TTM Communicatie uit Leerdam precies 6 jaar! Reden dus voor een feestje......

Trime-app helpt bewoners besparen op de energierekening
Bewoners die huren bij woningcorporatie Eigen Haard kunnen nu tot honderden euro’s per jaar besparen door mee te doen aan...

Biografie over vlogger Enzo Knol verschenen
Binnenkort bereikt de vlogger de 1 miljardste view op zijn kanaal. In dit boek: wat Enzo zijn kijkers in zijn...

Standbouw geïnspireerd op de opvouwbare Albert Heijn boodschappenkrat
Onze boodschappen vervoeren we in handige kratjes, met een eenvoudige beweging op te vouwen en weer uit te klappen. Ze...

Nederlanders kiezen voor producten met keurmerk
Keurmerken spelen bij zes op de tien (61%) Nederlanders een rol bij de keuze voor eten en drinken. Voor consumenten...

Stephen Hawking helps to launch Centre for the Future of Intelligence
“The best or worst thing to happen to humanity” - Stephen Hawking helps to launch Centre for the Future of...

ExoMars TGO reaches Mars orbit while EDM situation under assessment
The Trace Gas Orbiter (TGO) of ESA’s ExoMars 2016 has successfully performed the long 139-minute burn required to be captured...

Rambus Bell ID vereenvoudigt tokenisering voor banken
Rambus Bell ID vereenvoudigt tokenisering voor banken ROTTERDAM, Nederland-(BUSINESS WIRE)- Als reactie op de toenemende complexiteit en versplintering binnen mobiele...

Recordaantal (1,5 miljoen) overweegt overstap zorgverzekering
Een recordaantal Nederlanders - 1,5 miljoen - overweegt om voor 2017 over te stappen naar een andere zorgverzekering. Dat zijn...

'Dawn of the Bison' - Jasper Doest, Wildlife Photographer of the Year
Voor de vijfde keer in vijf jaar tijd gooit de Vlaardingse fotograaf Jasper Doest (37) hoge ogen bij de prestigieuze...

Versnelde aanpak Merwedebrug A27
Versnelde aanpak Merwedebrug A27 | Rijkswaterstaat Versnelde aanpak Merwedebrug A27 Nieuwsbericht - Gepubliceerd op: 18 oktober 2016- Laatste update: 18...

Grootste groene vrijwilligersdag van Nederland: Natuurwerkdag
Samen buiten aan de slag, dat kan op de eerste zaterdag van november op de Natuurwerkdag. In 2016 organiseert LandschappenNL...

Stichting De Hond Kan De Was Doen lanceert 'making life easier'
Ter gelegenheid van LEGO®World 2016 van dinsdag 18 tot en met maandag 24 oktober in de Jaarbeurs Utrecht wordt een...

Dertig jaar cel geëist voor inbraak met dodelijk geweld in Tilburg
30 jaar cel geëist voor inbraak met dodelijk geweld in Tilburg Breda, 18 oktober 2016 30 jaar cel geëist voor...

Razendsnelle groei voor groothandel in de erotiek
EDC Internet groeit razend snel met de online verkoop van seksartikelen. Met deze razendsnelle groei is het bedrijf uitgeroepen tot...

Online stemmen kan nu met een selfie
Online stemmen kan nu met een selfie LONDEN-(BUSINESS WIRE)- Smartmatic presenteert deze week het eerste online verkiezingssysteem dat de identiteit...

Speedheat viert twintig jaar elektrische vloerverwarming in Nederland
Speedheat Nederland bestaat twintig jaar. Die mijlpaal laat Nederlands nummer 1 in elektrische vloerverwarming niet zomaar voorbijgaan. Er staan verschillende...

Texels Bock opnieuw in de prijzen
Texels Bock heeft de tweede plaats bij de verkiezing ‘Lekkerste Bockbier van Nederland’ in de wacht gesleept. Dit typische herfstbier...

L’eau werkt voor het Leger des Heils
L’eau, reclamebureau voor gedragsbeïnvloeding, werkt sinds kort voor het Leger des Heils. Na een korte kennismakingsperiode heeft l’eau haar visie...

OR ProRail noemt kabinet onzorgvuldig en onbehoorlijk
OR ProRail boos op onzorgvuldig en onfatsoenlijk kabinet De Ondernemingsraad van ProRail vindt dat het kabinet zeer onzorgvuldig en zelfs...

Elevated Risk of Cholera Urges New United Nations Approach to Cholera
Elevated Risk of Cholera Makes New United Nations Approach to Epidemic ‘All the More Urgent’, Deputy Secretary-General Tells Member States |...

OnlineSeminar genomineerd voor internationale streaming media award
OnlineSeminar is genomineerd voor een Streaming Media European Readers' Choice Award in de categorie beste Webcast Platform. Het is de...

Tweede keer op rij 100% klanttevredenheidsscore Giarte voor Open Line
Op 11 oktober zijn de resultaten bekend gemaakt van het Outsourcing Performance onderzoek van Giarte. Open Line heeft voor de...

Open Line wederom Cisco’s Cloud _ Managed Services Partner
Op 6 oktober heeft Cisco tijdens haar Partner New Year’s & Awards Drinks in Amerongen bekendgemaakt welke Nederlandse partners de...

Verschenen: Leerboek- en naslagwerk Inventor 2017
Uit handen van de bekende Nederlandse auteur Ir. Ronald Boeklagen heeft TEC/CADCollege haar nieuwste jaargang 2017 van de serie ‘Inventor,...

“Terrorismeverdenking geen reden om nationaliteit af te nemen”
“Terrorismeverdenking geen reden om nationaliteit af te nemen” Persbericht 12 oktober 2016 “Terrorismeverdenking geen reden om nationaliteit af te nemen”...

Vakantieparken in Nederland zijn vol
De vakantieparken in Nederland zitten deze herfstvakantie nagenoeg vol. Wie nog in een bungalow in eigen land wil verblijven moet...

Expositie en Online Veiling tegen het Stierenvechten
CAS International (Comité Anti Stierenvechten) gaat samen met Marcello’s Art Factory en Global Art vzw een tweetal kunstexposities houden in...

Stop Kamagra nieuw initiatief tegen illegale handel erectiemiddelen
Om de onveilige en ongecontroleerde handel in Kamagra tegen te gaan is de beweging Stop Kamagra opgericht. Stop Kamagra is...

Kledingkopen.nl laat bezoekers bewust shoppen
Niet alleen prijsbewust online kleding kopen, maar ook in het besef hoe kleding is geproduceerd. Dat is wat Kledingkopen.nl haar...

Nederlands bedrijf ontwikkelt veiliger alternatief cloud servers
Steeds meer bedrijven gebruiken virtuele of cloud servers voor bijvoorbeeld hun website. Hier zit echter een veiligheidsrisico aan. Waar fysieke...

Marcella Smeele biedt frisse kijk op muziek marketing
Marcella Smeele, een fris nieuw gezicht in de muziekwereld, lanceert na een uitverkochte eerste ronde dit najaar 8 masterclasses speciaal...

Groot Nederlands ziekenhuis kiest voor Ascom-communicatiesysteem
Groot Nederlands ziekenhuis kiest voor Ascom-communicatiesysteem GOeTEBORG, Zweden-(BUSINESS WIRE)- Medisch Spectrum Twente (MST), het nieuwe 670 bedden tellende ziekenhuis in...

Senioren krijgen valpreventie aan huis
Beweegcoach Steven Schildmeijer geeft ouderen in de regio Haaglanden wekelijks les in valpreventie aan huis. Dit om op een laagdrempelige...

Reisgids van alle 7.500 Nederlandse plaatsen nu in één app
Reisgidsen over Nederland gaan altijd over de bekende 2.500 steden en dorpen. Maar ons land heeft nóg 5.000 woonplaatsen, die...

Grote verschillen in Europese premies autoverzekeringen
Premies van autoverzekeringen blijven stijgen. Soms zelfs met 20 procent. Klachteninstituut Kifid vindt dit te ver gaan. Het instituut pleit...

Murata koopt IPDiA, leider in hoogwaardige silicium condensatoren
Murata koopt IPDiA, leider in hoogwaardige silicium condensatoren KYOTO, Japan & CAEN, Frankrijk-(BUSINESS WIRE)- Murata Manufacturing Co., Ltd. (TOKYO:6981) (ISIN:JP3914400001)...

Geelvinck Festival: fortepiano’s met karakter – muziek met een verhaal
De 6e editie van het Geelvinck Fortepiano Festival is met ruim 45 kamermuziekconcerten van barok tot nieuwe composities internationaal het...