Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Erasmusspeld Rotterdam voor tuinenkeurder Snoek

Datum nieuwsfeit: 22-11-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Rotterdam

Erasmusspeld voor tuinenkeurder Snoek

De heer L. Snoek (50) heeft de Erasmusspeld uitgereikt gekregen vanwege zijn jarenlange inzet voor de Tuinen Keurings Commissie Vreewijk. Vijfentwintig jaar geleden is de heer Snoek begonnen met het keuren van tuinen. Inmiddels heeft hij de coördinatie van het tuinkeuren op zich genomen. In totaal gaat het om 5300 tuinen die twee maal per jaar worden gekeurd.

Daarnaast zet de heer Snoek zich in voor vele andere verenigingszaken: hij voert het secretariaat van de vereniging, organiseert instructieavonden, lezingen en tentoonstellingen. Bovendien zorgt hij voor de lay-out en redactie van het verenigingsblad. De heer Snoek is van onschatbare waarde voor deze vereniging, die uniek is in Nederland.

Tijdens de viering van het 75 jarig bestaan van de Tuinen Keurings Commissie Vreewijk heeft de heer Snoek de Erasmusspeld uitgereikt gekregen van wethouder Els Kuijper.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie