Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Intouch en Cabletron leveren bandbreedte tijdens HCC dagen

Datum nieuwsfeit: 22-11-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

 
PERSBERICHT
Intouch en Cabletron leveren gegarandeerde bandbreedteverhoudingen tijdens HCC dagen

Woerden, 22 november 1999 - Cabletron Systems, één van de grootste leveranciers ter wereld van complete netwerkoplossingen, heeft op de computerbeurs, de HCC Dagen, in de Jaarbeurs in Utrecht zorg gedragen voor gegarandeerde bandbreedteverhoudingen. De populaire computerbeurs werd afgelopen weekeinde bezocht door 110.000 bezoekers.

Het Internetverkeer op de ruim 500 stands werd ondersteund door twee Cabletron SmartSwitch Routers (SSR), die de beschikbare bandbreedte op de beurs evenredig over de stands verdeelde. De 6 MB Internet Access bandbreedte werd door de SSR's bovendien volgens een vooraf bepaalde verdeelsleutel beschikbaar gemaakt voor het chatten, browsen en downloaden. Hierdoor werd het surfen op het Internet bijvoorbeeld niet in gevaar gebracht door het downloaden van grote bestanden.
De toepassing van de 6 MB Internetverbinding wordt speciaal voor deze beurs verzorgd via een draadloze ethernet-verbinding tussen het Centraal Station van de NS in Utrecht en de Jaarbeurs.
De implementatie van het geheel werd verzorgd door Internet Service Provider Intouch.
Cabletron Systems
Cabletron Systems, één van de grootste
leveranciers van complete netwerkoplossingen ter wereld, biedt betrouwbare netwerktoegang en -communicatie aan miljoenen mensen over de gehele wereld. Cabletron ontwikkelt producten die kunnen meegroeien met het bedrijf en die geschikt zijn voor Fortune 1000-bedrijfsnetwerken, service providers en midden- en kleine bedrijven. Dit maakt Cabletron dé business communication-specialist van het huidige informatietijdperk. Meer informatie over Cabletron is te vinden op de website www.cabletron.com. Voor meer persinformatie:
Cabletron
Systems                                             Lammers van Toorenburg PR
Steven
Jacobs                                                     Ward van Beek
Telefoon: 0348 - 486
777                                
Telefoon: 030 - 6565 070
E-mail:
(sjacobs@cabletron.com)                    
E-mail: ward@lvtpr.nl

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie