Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Aa en Dommel

Datum nieuwsfeit: 22-11-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Maandag 22 November

MAN BEROOFD VAN SNORFIETS (Boxtel)

Zondagmorgen is een 61-jarige man uit Boxtel op de Esscheweg in Boxtel beroofd van zijn snorfiets. De man reed rond 09.00 uur over de Esscheweg in de richting Esch toen hij ter hoogte van de Eikenhorst werd klem gereden door een kleine donkerkleurige personenauto. Met geweld werd de man door een van de inzittenden van de auto van zijn bromfiets beroofd. Het slachtoffer werd geschopt, waardoor hij achteruit schoof op zijn snorfiets. De berover stapte voor op de snorfiets en dreigde de man te steken. Het slachtoffer werd vervolgens van de bromfiets gewerkt door zowel de berover als de bestuurder van de auto. Het tweetal verdween hierop met de auto en de snorfiets in de richting Esch. De overvallers waren twee mannen van ongeveer 25 jaar. Een van ongeveer 1.60 meter lang en een van ongeveer 1.80 meter. Ze droegen beiden donkere kleding en hadden blond vrij lang haar. Het betreft een rode Peugeot snorfiets ter waarde van ongeveer fl. 4800,-.

VROUW GEWOND BIJ ONGEVAL (Sint Michielsgestel)

Zondagavond is een vrouw (nadere gegevens nog onbekend) gewond geraakt bij een ongeval. De vrouw had de macht over het stuur verloren op de Theerestraat in Sint Michielsgestel en was met haar auto in de sloot terecht gekomen. Door de brandweer moest de vrouw uit de auto worden bevrijd. Ze is met heup letsel overgebracht naar een ziekenhuis in Den Bosch.

TE VEEL GEDRONKEN (Berlicum)

In de nacht van zondag op maandag is een 48-jarige man uit Loosbroek bekeurd omdat hij met een auto reed terwijl hij te veel gedronken had. De man kreeg een rijverbod van 7 uur en zijn rijbewijs werd ingevorderd. De man zal zich later bij de rechter moeten verantwoorden. De controle vond plaats op Kaathoven in Berlicum.

BANDEN LEK GESTOKEN (Schijndel)

In de nacht van zondag op maandag is door onbekenden van twee auto's die geparkeerd stonden aan Plein 1944 in Schijndel een band lek gestoken.

INBRAAK BRANDWEERKAZERNE (Sint Michielsgestel)

In de nacht van zondag op maandag is ingebroken in de brandweerkazerne aan de Ceintuurweg in Sint Michielsgestel. Een deur van de kazerne werd opengebroken. Een videorecorder en enkele cd's werden gestolen. Uit enkele brandweerauto's werd gereedschap gestolen.

JONGEN MISHANDELD (Vught)

Maandagmorgen heeft een 16-jarige jongen uit Vught aangifte gedaan van mishandeling. In de nacht van vrijdag op zaterdag fietste hij over de Bosscheweg in Vught toen hij plotseling door een achterop komende fietser werd geslagen. Om nog onduidelijk redenen werd het slachtoffer vervolgens ook nog in het gezicht geslagen, waardoor van twee tanden stukjes afbraken.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie