Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Computernetwerk voor leerlingen uit St. Petersburg

Datum nieuwsfeit: 23-11-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

GEODELFT

Computernetwerk voor leerlingen uit St. Petersburg

Persbericht Haags Montessori Lyceum/ GeoDelft

Dinsdag 23 november 1999 krijgt een delegatie van leerlingen van school 204 uit St. Petersburg op het Haags Montessori Lyceum onderdelen voor een computernetwerk cadeau van het jubilerende kennisinstituut GeoDelft. De leerlingen zijn tien dagen te gast bij het Haags Montessori Lyceum vanwege het internationale samenwerkings-project 'Living and Learning'.
Binnen dit project wordt o.a. samengewerkt aan een via internet toegankelijke drie-dimensionale wereld - zie www.hml.nl en ga naar Virtual City - die gebouwd wordt door leerlingen van school 204 en het Haags Montessori Lyceum. Doordat de gebouwen in de virtuele wereld een onderwijsdoel hebben, worden zij actief ingezet bij verschillende vakken, zoals maatschappijleer en kunst en cultuur. GeoDelft viert dit jaar haar vijfenzestigjarig bestaan. Het jarige Delftse kennisinstituut op het terrein van geotechniek en bodembeheer heeft in het afgelopen jaar verschillende maatschappelijke activiteiten ondersteund, waaronder de restauratie van het topmonument de Zuiderkerk te Enkhuizen.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie