Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Capelle a/d IJssel

Datum nieuwsfeit: 23-11-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Capelle a/d IJssel

Politie-berichten

Diefstal aanhangwagen
Capelle aan den IJssel - 23 november 1999 - Dinsdagnacht werd omstreeks tien over twee, vanaf de Capelseweg een aanhangwagen ontvreemd. De aanhangwagen werd door vermoedelijk nog twee onbekende mannen, achter een auto gekoppeld. Door een oplettende getuige werd een achtervolging ingesteld, echter ter hoogte an het Kralingseplein raakte de getuige de verdachten kwijt. Later in de nacht werd de aanhangwagen aangetroffen op de Rijksweg A16.

Gestolen auto aangetroffen
Capelle aan den IJssel - 23 november 1999 - Twee Rotterdammers in de leeftijd van 21- en 23 jaar, werden dinsdagnacht rond de klok van een uur, tijdens een controle, aangehouden op de Beethovenlaan. De beide mannen, reden in een personenauto, waarvan de verlichting defect was. Tijdens het nader onderzoek dat aan de auto werd uitgevoerd bleek, dat de auto in oktober ontvreemd was. De beide verdachten zijn ingesloten voor verhoor.

Beroofd van scooter
Capelle aan den IJssel - 16 november 1999 - Een 17-jarige jongen uit Capelle aan den IJssel werd maandagavond rond kwart voor acht op brute wijze beroofd van zijn scooter. De jongen, die over de Slotlaan reed werd vanachter aangevallen door een nog onbekende jongen. Het slachtoffer kwam vervolgens ten val. Onder bedreiging moest hij zijn scooter en zijn helm afgeven. Een tweede verdachte kwam vervolgens uit de bossages, beide reden toen weg op de scooter in de richting van het politiebureau. Door het slachtoffer werd aangifte gedaan.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie