Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Geld voor werkgelegenheidsproject Hergebruik plus Delfzijl

Datum nieuwsfeit: 23-11-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Delfzijl

INFORMATIE

23-11-1999

Geld voor werkgelegenheidsproject Hergebruik plus

Hergebruik plus te Appingedam, een werkleer project van de Stichting Mens en Werk te Delfzijl, heeft tot doel om door een professionele bedrijfsmatige aanpak zowel werkgelegenheids- als milieu doelstellingen te realiseren. Tegen deze achtergrond wordt gestreefd naar een zo hoog mogelijke graad van hergebruik van goederen en materialen. In de afgelopen jaren heeft Hergebruik plus aangetoond dat uit een relatief omvangrijke goederen- en materialenstroom een hoog hergebruikpercentage is te realiseren.

Op grond hiervan heeft de gemeente Delfzijl besloten een bijdrage van 45 duizend gulden per jaar te verstrekken aan het werkgelegenheidsproject Hergebruik plus.

Daarnaast zullen de gemeenten Appingedam en Delfzijl zich binnenkort buigen over een voorstel om in SANOG-verband Hergebruik plus een belangrijke rol te laten vervullen als steunpunt voor de wit- en bruingoedregeling.

__

Nadere inlichtingen over dit bericht verstrekt de heer H.J.van Dam, afdeling onderhoud,

telefoon 0596- 639 940.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie