Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht De Leijgraaf

Datum nieuwsfeit: 23-11-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Dinsdag 23 November

KETTINBOTSING IN VEGHEL, VIJF AUTO'S BESCHADIGD

Op de Rijksweg N265, ter hoogte van de hoge brug over de Zuid-Willemsvaart in Veghel, zijn maandag op het eind van de middag vijf auto's betrokken geraakt bij een aanrijding. Niemand raakte gewond. De aanrijding ontstond toen een 54-jarige bestuurder van een bestelbus uit Sambeek achterop de auto botste van een 24-jarige man uit Veghel die moest afremmen vanwege de verkeersdrukte. Daarop schoot de Veghelaar door en raakten nog twee auto's bij de aanrijding betrokken. Een 20-jarige man uit Schijndel tenslotte botste op zijn beurt weer tegen de auto van de Sambeker.

GELD WEG

Tussen zondag- en maandagavond is ingebroken in een woning aan het Sint Agathaplein in Boekel. Na het doorzoeken van de woning nam de dader een bedrag van enkele honderden guldens in buitenlandse valuta weg. De inbreker kwam binnen na het vernielen van een deur.

Rond middernacht werd een inbraak ontdekt in een woning aan de Drossaard in Uden. De dader vernielde een afgesloten poort en een schuifpui en doorzocht de hele woning. De bewoners missen enkele sieraden.

AUTO GESTOLEN

Op een parkeerterrein aan de Vlonder in Boekel is maandagavond een auto gestolen. Het betreft een rode Mazda 323, kenteken JT-SR-12. Waarde niet bekend.

VROUW GEWOND BIJ AANRIJDING

Bij een aanrijding dinsdagmorgen op de Cuijkstraat in Uden is een 62-jarige vrouw uit Uden licht gewond geraakt. De vrouw verleende op de kruising met de Hoevenseweg geen voorrang aan een 36-jarige bromfietser uit Reek. Het slachtoffer is met hoofdletsel overgebracht naar het ziekenhuis in Veghel.

In de nacht van maandag op dinsdag reed op de N265 in Veghel een 36-jarige autobestuurder uit Dronten achterop de auto van een 41-jarige man uit Son. Deze laatste stond te wachten voor een rood verkeerslicht. Na de aanrijding werd de inwoner van Son onwel en overgebracht naar het ziekenhuis. Na onderzoek kon hij weer naar huis.

De politie heeft maandagavond op de N265 twee mannen aangehouden. Agenten troffen het tweetal aan bij een auto die tegen een verkeersbord stond. Beide mannen roken naar alcohol en na een blaastest bleek dat ze alle twee te veel gedronken hadden. De mannen, een 30-jarige Veghelaar en een 31-jarige man uit Utrecht, beide van Ethiopische afkomst, hadden geen Nederlands rijbewijs en ook de auto was niet verzekerd. De verdachten wilden tegenover de politie niet verklaren wie de auto bestuurd had. Beiden kregen een rijverbod en een proces-verbaal, de auto is in beslaggenomen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie