Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

J.F. Kennedylaan in Breda komend weekeinde afgesloten

Datum nieuwsfeit: 24-11-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Breda

J.F. KENNEDYLAAN KOMEND WEEKEINDE AFGESLOTEN

Vanwege de demontage van een kraan sluit de gemeente het gehele komende weekeinde de J.F. Kennedylaan bij de nieuwbouw "Poort van Breda"af voor alle verkeer. Ook voetgangers kunnen hier niet langs. Er is gezorgd voor omleidingsroutes. De afsluiting is nodig, omdat een grote kraan moet worden gedemonteerd die is gebruikt bij de bouw van het woningencomplex. De werkzaamheden starten zaterdagochtend 27 november om 00.00 uur en eindigen uiterlijk zondagavond 28 november om 24.00 uur.

Vanaf de Oude Vest wordt autoverkeer richting station omgeleid via het Kloosterplein, Claudius Prinsenlaan, Wilhelminasingel, Nassaustraat en Sophiastraat.

Andersom is de omleidingsroute eenvoudiger, namelijk Sophiastraat, Boschstraat, Vlaszak en Oude Vest.

Borden geven de omleidingsroutes aan.

Bestemmingen in de directe omgeving zoals Sophiastraat en Boschstraat met de zijstraten blijven normaal bereikbaar. De J.F. Kennedylaan is vanaf het station via de Boschstraat en Valkenstraat goed te bereiken.

Zonder tegenslag zal de J.F. Kennedylaan aanstaande maandagochtend om 00.00 uur weer voor alle verkeer worden opengesteld.

Breda, 24 november 1999

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie