Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Presentatie inrichtingsplannen Seinhorst Hilversum

Datum nieuwsfeit: 24-11-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Hilversum

Presentatie inrichtingsplannen Seinhorst
Op woensdagavond 24 november 1999 presenteert HBG-vastgoed in samenwerking met de gemeente Hilversum aan belanghebbenden de inrichtingsplannen voor het openbare gebied van het nieuwbouwproject Seinhorst.

Seinhorst wordt gerealiseerd op het zogenaamde PTDSN-terrein - het voormalige Philipsterrein - en bestaat uit 261 woningen, zestien winkels en een grote parkeergarage. Het plan voor de inrichting van het openbare terrein is tot stand gekomen in samenwerking met HBG Vastgoed en de gemeente Hilversum
Naast deze presentatie kunnen de genodigden tevens kennis nemen van de toe te passen materialen. Ook is er gelegenheid tot het stellen van vragen en het geven van suggesties. Suggesties zullen door HBG Vastgoed en de gemeente Hilversum worden onderzocht en zo mogelijk in het ontwerp worden meegenomen.

De bijeenkomst is bestemd voor alle belanghebbenden zoals de bewoners van de aangrenzende woningen, toekomstige bewoners en huurders van het project de "Samen op weg"-kerk en omliggende bedrijven. Het inrichtingsplan voor Seinhorst is ook vanaf 19 november in te zien in het informatiepunt Oost in de Jan v.d. Heijdenstraat 172

De eerste woningen van het project zullen naar verwachting medio december 1999 worden opgeleverd. In deze periode zal ook gestart worden met de eerste onderdelen van het inrichtingsplan, namelijk de trottoirs rondom deze woningen.

De bijeenkomst zal plaatsvinden op woensdag 24 november 1999 van 20.00 uur tot 22.00 uur (19.30 zaal open) in hotel Lapershoek aan de Urechtseweg 16 in Hilversum.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie