Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Maasland

Datum nieuwsfeit: 24-11-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Woensdag 24 November

SNELHEIDSCONTROLES

De politie heeft dinsdag tussen 15.00 en 16.00 uur op Laag Beugt onder Heeswijk Dinther 13 automobilisten bekeurd die te hard reden. De nsleste reed 105 in plaats van 80 km/u. Er passeerden 214 voertuigen. Tussen 16.10 en 17.00 uur reden op de Hommelse Dijk in Heeswijk Dinther 32 van de 180 automobilisten te hard. Op deze 80 km-weg kwam de snelste met 115 km/u voorbij de radarpost gereden.

AUTO'S GESTOLEN

Vanaf de Spoorlaan in Oss is dinsdagmiddag een rode Opel Corsa gestolen. Het voertuig is gekentekend PN-36-JB. Vanaf de Papendijk in Geffen verdween dinsdag een grijze Nissan Patrol met het kenteken VG-17-XF.

AUTOINBRAAK, OSS

Bij een inbraak in een auto op de Oude Vest in Oss is dinsdag een autoradio ter waarde van F 700.= ontvreemd. Om in de auto te komen werd een portierslot vernield.

SCHOORSTEENBRANDJE, DEURSEN

De brandweer moest in de nacht van dinsdag op woensdag in actie komen voor een schoorsteenbrand bij een woning aan de Sint Rochusstraat. De brand werd door de bewoners zelf ontdekt. De schade is niet bekend.

ONDER INVLOED TIJDENS ONTZEGGING, OSS

De politie heeft in de nacht van dinsdag op woensdag op de Joost van de Vondellaan een 37-jarige automobilist uit Oss aangehouden die onder invloed van alcohol een auto bestuurde. De man bleek bovendien al de rijbevoegdheid te zijn ontzegd door de rechter.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie