Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

SNS bank genomineerd voor I & P Hypotheekdistributieprijs

Datum nieuwsfeit: 24-11-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

SNS bank genomineerd voor I & P
Hypotheekdistributieprijs

SNS bank is naast Bouwfonds, ING bank, Hooge Huys en Westland Utrecht genomineerd voor de I & P Hypotheekdistributieprijs. De prijs - een initiatief van Blauw Marktonderzoek en Euroforum - wordt uitgereikt aan de hypotheekverstrekker die het afgelopen jaar de meest succesvolle marketingcommunicatie heeft bedreven in het intermediairskanaal.

De nominaties zijn gebaseerd op uitkomsten uit de meest recente meting van een grootschalig representatief marktonderzoek dat Blauw Marktonderzoek jaarlijks uitvoert onder intermediairs. Onder de naam "Image & Performance Monitor Hypotheekverstrekkers" wordt de ontwikkeling van de naambekendheid, voorkeurspositie en het corporate image van hypotheekverstrekkers in kaart gebracht. De genomineerden hebben het afgelopen jaar alle vijf een substantiële verbetering van hun merkpositie gerealiseerd onder intermediairs. De nominaties zijn verder gebaseerd op uitkomsten rondom rechtstreekse vragen aan intermediairs over marketingcommunicatie-activiteiten van verstrekkers. De bekendmaking van de winnaar vindt plaats op woensdag 24 november aanstaande, tijdens het Nationale Hypothekencongres van Euroforum.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie