Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Schiedam

Datum nieuwsfeit: 24-11-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

24 november 1999

Jeudige fietsendieven aangehouden
SCHIEDAM -- Dinsdagmiddag omstreeks half vijf kwam bij de politie van het district Schiedam de melding binnen van een fietsendiefstal op de Parallelweg. Ter plaatse bleek dat omstanders een 13-jarige Rotterdammer hadden aangehouden die even daarvoor met een vriend geprobeerd had een fiets weg te nemen. Op aanwijzing van de Rotterdammer kon zijn vriend, een 13-jarige Schiedammer, even later ook worden aangehouden. De twee jeugdige fietsendieven zijn overgebracht naar het politiebureau.

Woninginbraken
SCHIEDAM -- Dinsdag is tussen 01.30 uur en 11.00 uur ingebroken in een woning in de Gordonstraat. Uit de woning werd geld en een mobiele telefoon weggenomen.
Dinsdag is ingebroken in twee woningen aan de Lorentzlaan. Van beide woningen was de voordeur geforceerd. Het si nog onduidelijk wat er is weggenomen. De politie van het district Schiedam stelt

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie