Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Legato's nieuwe producten voor calamiteiten recovery

Datum nieuwsfeit: 25-11-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Persbericht
Legato's nieuwe producten voor calamiteiten recovery

Hoofddorp, november 1999 - - Legato Systems Inc., leider in de enterprise storage management softwaremarkt, introduceert Legato Octopus voor Windows NT en Legato OFFsite Archive voor NetWare. Beide producten zijn gericht op gegevensreplicatie en business recovery. Legato's totaalaanbod van 'high-availability'-producten wordt met de realisatie van deze producten nog uitgebreider en flexibeler.

Met Legato Octopus kunnen gebruikers via voordelige WAN-verbindingen hun gegevensbestanden naar remote servers kopiëren. Als onderdeel van een calamiteiten recovery-oplossing levert Legato Octopus gegevensbeveiliging voor een groep Windows NT servers en minimaliseert daarnaast redundante hardware. Het wordt mogelijk ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie