Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Begrenzingenplan Hondsrug en Hunze

Datum nieuwsfeit: 25-11-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Provincie Drenthe

Begrenzingenplan Hondsrug en Hunze

Assen, 25 november 1999Gedeputeerde staten van Drenthe maken bekend dat zij, gelet op artikel 12 van de Regeling beheersovereenkomsten en natuurontwikkeling, op 16 november 1999 het Begrenzingenplan Hondsrug en Hunze hebben vastgesteld overeenkomstig het Begrenzingenplan Hondsrug en Hunze, zoals door de Commissie Beheer Landbouwgronden in ontwerp is vastgesteld.

Het Begrenzingenplan Hondsrug en Hunze treedt op 1 december 1999 in werking.
Agrarische ondernemers die in het Begrenzingenplan begrepen gronden wensen te verkopen of voor de gronden die daarvoor in aanmerking komen een beheersovereenkomst wensen af te sluiten, kunnen dit kenbaar maken bij de Dienst Landelijk Gebied, Mandemaat 3, 9405 TG Assen (telefoonnummer (0592) 327911).

Ingevolge artikel 7:1 van de Algemene wet bestuursrecht (Awb) hebben belanghebbenden de mogelijkheid om tegen het besluit tot vaststelling binnen zes weken na de bekendmaking een bezwaarschrift in te dienen bij het college van gedeputeerde staten van Drenthe, Postbus 122, 9400 AC Assen.reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie