Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Prinses Margriet opent nieuwbouw PASWERK bedrijven

Datum nieuwsfeit: 25-11-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Rijksvoorlichtingsdienst

Het Koninklijk Huis

Persberichten

25/11/99 Prinses Margriet opent nieuwbouw van PASWERK bedrijven

Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Margriet der Nederlanden opent op donderdag 25 november 1999 de nieuwbouw van PASWERK bedrijven in Cruquius (Haarlemmermeer). PASWERK bedrijven is de naam voor de 4 werkplaatsen, die deel uitmaakten van het Werkvoorzieningsschap Zuid-Kennemerland (WKZ). De nieuwe PASWERK bedrijven beschikken nu op één locatie over een werkplaats van 22.000 m2. Ruim 1000 medewerkers uit de regio Zuid-Kennemerland werken hier in het kader van de Wet Sociale Werkvoorziening in een 4-tal sectoren, te weten Verpakken, Industrie, Groen en Grafisch.

De 4 werkplaatsen die deel uitmaakten van het WKZ bevonden zich verspreid in de regio. Ook werden in de verschillende vestigingen dezelfde soort werkzaamheden verricht. Zo was er een drukkerij in Haarlem en in Heemstede en vonden zowel assemblage als verpakken op alle vestigingen plaats. Daarnaast bevonden veel gebouwen, waarin de werkplaatsen waren ondergebracht, zich in slechte staat. Het bestuur van het WZK koos daarom in 1992 voor een integratie van de samenwerkingspartners en voor nieuwbouw op één locatie. Veel aandacht is besteed aan het creëren van goede arbeidsomstandigheden zoals licht, geluid- en temperatuurbeheersing.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie