Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

IBM Netfinity-server onderscheiden

Datum nieuwsfeit: 25-11-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
IBM Nederland

Netfinity onderscheiden met 'Beste Keuze'

Het blad Network Computing heeft in november drie Intel-gebaseerde Quad-processor-servers getest. Na vergelijking met de Compaq Proliant 6500 en de HP NetServer LH4 bleek de Netfinity 5500 M20 de beste. Dit vanwege de uitmuntende ccombinatie van prestaties, beheer en prijs.

Compaq behaalde de beste prestatiescores, maar "... het beheer ... was niet goed genoeg om de Netfinityserver te verslaan". "Tijdens de tests liet de LH4 uitstekende beheereigenschappen zien, maar wat prestaties betrof zakte deze server terug aan het eind van de stresstests." De Netfinity was allround het beste: "deze solide server bood de beste combinatie van prestatie, beheer en prijs en bevatte componenten van topklasse."

Het testteam was ook onder de indruk van IBM's hot-pluggable PCI: "Aangezien IBM als enige volledig functionele, hot-pluggable PCI biedt, hebben we van de gelegenheid gebruik gemaakt om deze grondig aan de tand te voelen. ... We doorliepen de Hot-Swap wizard om een tweede IBM RAID-adapter toe te voegen. Windows NT zag de hardware, installeerde de driver en we konden aan de slag.

Links:
Network Computing: www.nwc.hub.nl
Netfinity: www.pc.ibm.com/nl/netfinity.html

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie