Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Land van Cuijk

Datum nieuwsfeit: 25-11-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Donderdag 25 November

VERKEERSONGEVAL MET LETSEL

Bij een verkeersongeval op de A73 onder Vierlingsbeek is woensdagavond een 29 jarige inwoner van Den Bosch licht gewond geraakt. Het slachtoffer reed op de linkerrijstrook en wilde een personenauto inhalen. Op het moment dat hij dit voertuig passeerde kwam deze auto ook de linkerrijstrook op. De man uit Den Bosch week hiervoor uit en raakte de macht over het stuur kwijt. Via de rechterberm sloeg zijn auto over de kop waarna hij in een sloot tot stilstand kwam. Het slachtoffer is ter observatie in het ziekenhuis opgenomen. De bestuurder van de andere auto is onbekend gebleven, mogelijk heeft hij/zij niets van het ongeval gemerkt. Een 87 jarige inwoonster van Boxmeer is donderdagmorgen rond 11.25 uur gewond geraakt bij een verkeersongeval op de Julie Postelsingel in Boxmeer. Een 62 jarige automobiliste uit Westerbeek reed over 't Pleintje en wilde rechtsaf de Julie Postelsingel oprijden.Hierbij verleende zij geen voorrang aan het slachtoffer die over het fietspad naderde. De fietsster kwam door de aanrijding ten val. Zij is met verwondingen aan haar been en hoofd overgebracht naar het ziekenhuis.

INBRAAK IN WONING

Woensdag is op klaarlichte dag ingebroken in een woning aan de St. Hubertse Binnenweg in St. Hubert. De bewoners ontdekten bij thuiskomst dat hun woning doorzocht was. Zij missen een foto- en videocamera en een telefoon. Woensdagavond is tussen 18.00 en 19.00 uur ingebroken in een woning aan de Liefkeshoek in Katwijk. Uit de woning verdween een fototoestel en een tas met persoonlijke papieren. Bewoners van een woning aan de Dr. Arntzstraat in Mill ontdekten woensdagavond bij thuiskomst dat hun woning was doorzocht. Waarschijnlijk is de inbraak zondagavond gepleegd. Zij missen een video en een klein geldbedrag.

ONDER INVLOED

Een 33 jarige inwoner van Boxmeer is woensdagavond bekeurd wegens het rijden onder invloed van alcohol. De man werd gecontroleerd op de Hendrikstraat in Boxmeer. Na de ademanalyse kreeg hij een boete van f. 390,- en een rijverbod van 1 uur.

DIEFSTAL AUTO

In de nacht van woensdag op donderdag is in Holthees een blauw/grijze Volkswagen Golf gestolen. De auto, kenteken TL-08-VH, stond geparkeerd bij een woning aan de Gildestraat.

VERKEER

De politie Land van Cuijk bekeurde woensdagmiddag 16 bestuurders die het eenrichtingsverkeer op de Grotestraat in Cuijk negeerden. Donderdagmorgen zijn op de Grotestraat in Cuijk 6 fietsers bekeurd die zonder verlichting fietsten.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie