Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuwe adjudant van de Koningin

Datum nieuwsfeit: 25-11-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Rijksvoorlichtingsdienst

Het Koninklijk Huis

Persberichten

25/11/99 Nieuwe adjudant van de Koningin

Bij Koninklijk Besluit van 25 november 1999 is luitenant-kolonel B.W. Valk benoemd tot adjudant van Hare Majesteit de Koningin.

Luitenant-kolonel Valk, geboren 20 februari 1962, volgde na het VWO de opleiding Weg en Waterbouw aan de Koninklijke Militaire Academie. Na zijn promotie in 1985 werd hij aangesteld als beroepsofficier onbepaalde tijd bij het Wapen der Genie.

In de periode 1985-1995 vervulde hij de functies van pelotonscommandant, hoofd kaderopleidingen reserve (onder)officieren, compagniecommandant en hoofd personeelszaken. Gedurende deze periode werd hij o.a. uitgezonden als compagniescommandant met 11 Geniehulpbataljon naar Noord-Irak in het kader van de militaire hulpoperatie "Provide Comfort".

Van medio 1995 tot voorjaar 1997 doorliep hij de cursus Stafdienst en de Hogere Militaire Vorming. Vervolgens vervulde hij staffuncties bij respectievelijk de Directie Materieel, het Landelijk Bevoorradingsbedrijf en de Landmachtstaf.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie