Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Agenda Vaste Commissie Ruimte en Groen Provincie Limburg

Datum nieuwsfeit: 25-11-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Provincie Limburg

Extra Vergadering van de Vaste Commissie voor Ruimte en Groen van Provinciale staten op 25 november 1999

EXTRA VERGADERING van de Vaste Commissie voor Ruimte en Groen van Provinciale Staten van Limburg op 25 november 1999

De Vaste commissie voor Ruimte en Groen zal, voorafgaande aan de vaststelling door Provinciale Staten, de partile Streekplanherziening Openruimte- en bufferzonebeleid Zuid Limburg bespreken.

De openbare vergadering zal worden gehouden op donderdag 25 november a.s. om 19.00 uur in de Henric van Veldekezaal in het Gouvernement te Maastricht.

Op grond van het bepaalde in artikel 5 van het Reglement voor de vaste commissies uit Provinciale Staten stelt de voorzitter van de commissie toehoorders op hun verzoek in de gelegenheid het woord te voeren (spreekrecht).

Indien u de openbare vergadering wilt bijwonen en van het spreekrecht gebruik wenst te maken dient u zich hiervoor v¢¢r 17 november a.s. aan te melden bij: De voorzitter van de Vaste Commissie voor Ruimte en Groen, Hoofdgroep R.G.V./dhr. E. Hendriks (telefoon 043-3897398) Postbus 5700 6202 MA Maastricht.

U ontvangt zodra mogelijk bericht over het tijdstip waarop u wordt verwacht.

Zoals in het voorgaande al is gesteld wordt u de gelegenheid geboden, ter zake van het plan in te spreken. Het kan voorkomen dat Statenleden u vragen stellen naar aanleiding van uw toelichting. De bijeenkomst laat geen ruimte voor het voeren van discussies noch voor het doen van uitspraken.

Het zal op prijs worden gesteld, indien u uw toelichting van tevoren op schrift stelt en daarvan vier exemplaren ter zitting overlegt.

Het ontwerp streekplan zal vanaf heden tot en met 16 november 1999 ter inzage liggen op de bibliotheek van het Gouvernement.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie