Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Feestelijke middag wijkgroepen in Leiden

Datum nieuwsfeit: 26-11-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Leiden

Feestelijke middag wijkgroepen

De wijkgroepen Leiden Noord, Oostelijke Binnenstad en Slaaghwijk houden op vrijdag 26 november een feestelijke en informatieve middag met cabaret en muziek in het Stadsbouwhuis. Alle Leidenaren zijn van harte uitgenodigd om langs te komen.

De middag vormt het hoogtepunt van een publiciteitscampagne voor de drie wijkgroepen, die hiermee aandacht vragen voor hun activiteiten. Eerder werd een fotowedstrijd uitgeschreven met als thema 'Samenleven in 2000'. Wijkbewoners en organisaties reageerden enthousiast en stuurden meer dan honderd foto's in. De vijftien winnende exemplaren zijn op 26 november te bewonderen in het Stadsbouwhuis. Verder is er over elke wijkgroep een folder gemaakt, die bij de opening van de middag wordt aangeboden aan wijkwethouder Jan Laurier. En er is een informatiemarkt.

De wijkgroepen bestaan uit bewoners, ambtenaren van de gemeente Leiden en vertegenwoordigers van maatschappelijke organisaties. Samen proberen zij het wonen, werken en welzijn in de wijk te verbeteren. Daarvoor krijgen zij jaarlijks een budget van de gemeente.

Programma

* 15.45 uur: start

* 16.00 uur: overhandiging van folders wijkgroepen aan wijkwethouder Jan Laurier en aansluitend optreden van cabaretduo Turkse Troel
* 17.00 uur: optreden van de multiculturele band Sobry uit Leiden Noord

* 18.30 uur: afsluiting

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie