Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

IntraBouw introduceert gratis intranet op BouwOnline

Datum nieuwsfeit: 26-11-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

IntraBouw introduceert gratis intranet op BouwOnline

Datum: 22 november 1999

IntraBouw introduceert in samenwerking met Viadesk.com gratis intranet voor de bouwsector op www.bouwonline.nl. Bezoekers kunnen vanaf 24 november een intranet, ofwel virtuele werkruimte, inrichten. Hiermee is het mogelijk om op afstand (samen) te werken via het internet. Op BouwOnline kunnen de bezoekers gratis kennismaken met deze internettoepassing. Gebruikers die meer willen dan de standaardfunctionaliteiten kunnen een intranet op maat laten realiseren door IntraBouw.

Viadesk.com heeft in augustus de virtuele werkruimtes met veel succes geïntroduceerd. Een intranet is een eenvoudige oplossing om informatie-uitwisseling en communicatieprocessen ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie