Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

PvdA jongerendag in Amsterdam

Datum nieuwsfeit: 27-11-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Partij van de Arbeid

I.s.m.: De Jonge Socialisten in de PvdA, the Site, SMARTIES (multi-etnisch jongerennetwerk PvdA), Chebba,Opertuna, Project Amsterdam-Noord/Maârif, Sikaman Youth, CCSJ, Alternatif en Argan.


**PERSBERICHT**

Aan : de redactie

Van : de PvdA gemeenteraadsfractie Amsterdam

Betreft : PvdA jongerendag

Datum : vrijdag 26 november 1999, Amsterdam

 

'The New Dutch'


De PvdA gemeenteraadsfractie in Amsterdam organiseert op zaterdag 27 november de jongerendag 'WHAT'S UP?!' voor iedereen die een mening heeft over jong zijn in Amsterdam. Deze manifestatie vindt plaats in de aula van het Barleus Gymnasium te Amsterdam. Het doel van deze manifestatie is jongeren dichter bij de politiek te brengen en PvdA-politici te laten weten hoe Amsterdamse jongeren de toekomst zien.

Op deze dag zal Jimmy Geduld, een van de presentatoren van de dag, Jaap van der Aa (wethouder Jeugdzaken) interviewen. De andere presentatoren van deze dag zijn Fatima Elatik (woordvoerder jeugdbeleid PvdA Amsterdam) en Tanja Jadnanansing (directeur the Site, info-café voor jongeren en lid van het dagelijks bestuur van de PvdA).

Op deze dag, die i.s.m. jongeren van een aantal Amsterdamse jongerenorganisaties is georganiseerd, zullen er verschillende workshops plaats vinden rondom de thema's respect, jongerenparticipatie, beeldvorming, carrière en kunst & cultuur.

Tijdens de talkshow 'Out of Control?!' zullen vertegenwoordigers van de jongerenorganisaties, Amma Asante (PvdA) en Joop van Riessen (Politie Amsterdam-Amstelland) met elkaar in discussie gaan over de uitkomsten van de workshops. Nadia Rashid en Kai Pattipilohy zullen deze talkshow leiden.

Aan het einde van de dag zal er in naam van de Amsterdamse jongeren een T-shirt, met daarop het logo van 'The New Dutch', de nieuwe generatie Nederlanders, worden uitgereikt aan Frits Barend.

ZATERDAG 27 NOVEMBER - BARLEUS GYMNASIUM, WETERINGSCHSANS 29 AMSTERDAM

PROGRAMMA:

13.00 uur Opening door Fatima Elatik en Tanja Jadnanansing

13.45 uur Jimmy Geluld interviewt Jaap van der Aa

14.00 uur Inleiding workshops

14.30 uur workshops (met in de verschillende workshops: Jimmy Gelduld, Fatima Elatik, Elvira

Sweet, Annemarie Hoogland, Bea Irik, Amma Asante en Ayhan Yalin)

15.30 uur Pauze: vertoning film 'De straat is van ons'@ DJ Skilla @ Henna Painting @ Het vraag-maar-raak-hoekje: interview Bea Irik!

16.00 uur Optreden Turks Fruit & Jonge Kaas

16.30 uur Talkshow 'Out of Control?!', met Amma Assante en Joop van Riessen

17.30 uur Uitreiking T-shirt 'The New Dutch' aan Frits Barend

Optreden EMON

18.00 uur Einde


**EINDE VAN DIT PERSBERICHT**

Noot voor pers:

U bent van harte welkom om van 13.00 uur tot 18.00 aanwezig te zijn op de jongerendag van de PvdA. Zijn er nog vragen, dan kunt u contact opnemen met Kai Pattipilohy (06-28568810) of Fatima Elatik (06-54282339 of 020-5523477).

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie