Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Sport-intro Turntoernooi basisscholen Den Haag

Datum nieuwsfeit: 27-11-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Den Haag

18 november 1999

SPORT-INTRO TURNTOERNOOI

In het kader van sportstimulering organiseert de Dienst Onderwijs, Cultuur en Welzijn, afdeling Sportsupport in samenwerking met gymnastiekvereniging DONAR en HALO-studenten het jaarlijkse Sport-intro turntoernooi. Op zaterdag 27 november zullen naar schatting 200 scholieren van 14 verschillende basisscholen uit Den Haag hun vaardigheden meten met leeftijdgenoten tijdens het Sport-intro Turntoernooi 1999. Het toernooi vindt plaats in de Haagse Academie voor Lichamelijke Opvoeding, Laan van Poot 363 te Den Haag.

De wedstrijden starten om 10.00 uur en de deelnemers strijden op de turnonderdelen lange mat, kast, rek en ringen. De cijfers van de vier onderdelen worden opgeteld en de hoogste cijfers per categorie zullen in de prijzen vallen. De prijsuitreiking vindt plaats rond 13.30 uur.

Uitnodiging
U bent van harte welkom de wedstrijden en bij te wonen, op zaterdag 27 november 1999 van 10.00 tot 14.00 uur in de HALO, Laan van Poot 363, Den Haag.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie