Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Land van Cuijk

Datum nieuwsfeit: 28-11-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Zondag 28 November

DIEFSTAL UIT WONING

Vannacht hebben onbekenden uit een woning aan de Vorstendom te Cuijk goederen gestolen, zoals een videorecorder en een postzegelverzameling. De postzegels werden buiten op de oprit aangetroffen, de videorecorder in de tuin in de buurt.

INBRAAK IN SUPERMARKT

Zaterdagochtend vroeg hebben onbekenden ingebroken in een supermarkt aan de Vierlingsbeekseweg te Overloon. Men kwam binnen via het dak, Er werd een grote hoeveelheid scheermesjes weggenomen. De waarde is onbekend.

INBRAAK WONING

In een huis aan de Kruisbes te Cuijk is zaterdagavond ingebroken. Men kwam binnen door het verbreken van een bovenlicht aan de achterzijde. Uit de woning verdween een videorecorder, sieraden, 2 leren jassen en een fotocamera.

RIJDEN ONDER INVLOED

Op de Maasstraat in Cuijk is in de nacht van vrijdag op zaterdag een 26-jarige man uit Cuijk betrapt op het rijden onder invloed. De man kreeg een rijverbod. Op de A73 bij Cuijk werd diezelfde nacht een 24-jarige man uit Nijmegen betrapt op rijden onder invloed. De man kreeg een rijverbod en zijn rijbewijs werd ingevorderd.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie