Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

November arrangement voor 50+-ers Dierenpark Amersfoort

Datum nieuwsfeit: 28-11-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Dierenpark Amersfoort

Speciaal november arrangement voor 50+-ers!
Dierenpark Amersfoort heeft in de maand november een speciaal arrangement samengesteld voor de actieve en leergierige 50+-er! Vier donderdagen wordt er in parkrestaurant de Boerderij een overheerlijke lunch geserveerd. Tijdens deze lunch geeft Antoine van Daele, directeur, een presentatie. Na afloop neemt Mario Hoedemaker, hoofd dierverzorging, u op een andere manier mee door het dierenpark. Het thema van de presentatie en de rondleiding is de rol én de functie van dierentuinen in natuurbehoud.

Het arrangement; 50+ leerlunch:
Dit arrangement is een perfecte manier om kennis te maken met Dierenpark Amersfoort. Vanaf 10.00 uur 's ochtends is er koffie met gebak in parkrestaurant de Boerderij. Vervolgens is er tijd om het park op eigen gelegenheid te verkennen. Om 12.00 uur wordt u verwacht in parkrestaurant de Boerderij waar de presentatie begint met aansluitend een lunchbuffet. Na afloop van de lunch volgt een rondleiding door Dierenpark Amersfoort.

Aanmelden
Het arrangement bestaat uit gratis toegang tot Dierenpark Amersfoort, ontvangst met koffie en gebak, een lunch inclusief drankjes, tijdens de lunch een presentatie en na afloop een rondleiding. Voor dit dagje uit betaalt u 46,50 p.p.

Wilt u deelnemen aan dit najaarsarrangement, schrijft u dan zo snel mogelijk in bij de afdeling evenementen orgainsatie, tel. (033) 461 96 23. Bent u geen 50+, maar wel geïnteresseerd, dan bent u van harte uitgenodigd om te reserveren!

"Op zoek naar de staf van de Sint"
Op zondag 21 en zondag 28 november is Sinterklaas in Dierenpark Amersfoort. Er is een speciaal kinderprogramma van 12.30 tot 16.00 uur. De kinderen gaan de pieten helpen de staf van Sinterklaas terug te vinden.

Wist je dat..........over kaalkopibissen in de Stad der Oudheid De naam kaalkopibis zegt het al; deze vogels hebben een kale kop. Als ze heel jong zijn, is de kop nog bedekt met donsveertjes. Hoe ouder, hoe kaler en roder de kleur van de kop wordt. Omstreeks 1700 kwamen kaalkopibissen niet meer in Europa voor. In 1970 waren ze bijna uitgestorven. Dankzij een natuurbeschermingsproject is hun aantal in Turkije weer toegenomen. Nog steeds worden deze vogels ernstig bedreigd. Vanwege de pluimveren op hun kop noemt men kaalkopibissen ook wel kuifibissen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie