Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

ZOUT: nieuw politiek café in De Groene Engel in Oss

Datum nieuwsfeit: 28-11-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Socialistische Partij afdeling Oss

ZOUT moet smaakmaker worden

OSS- Op 28 november gaat in De Groene Engel in Oss een nieuw politiek café van start, ZOUT. Op initiatief van Jules Iding is een groep van ruim 20 mensen uit alle geledingen van de Osse samenleving met het idee aan de slag gegaan.

Ondanks dat de SP het eerste jaar het politiek café financieel mogelijk maakt staat de onafhankelijkheid heel hoog in het vaandel volgens groep tijdens de perspresentatie. Het programma, dat een keer per maand op zondagmiddag wordt gehouden, zal wat lijken op het radioprogramma Spijkers met Koppen volgens. Snelheid en scherp zal het worden met interviews met aansprekende gasten, een themadiscussie, columns, cabaret, live-muziek en een quiz en dat alles binnen 75 minuten. Het programma moet spraakmakend worden en het politieke debat over belangrijke en actuele zaken stimuleren. Omdat het geheel in een ongedwongen sfeer plaats moet vinden is gekozen voor het café van De Groene Engel. Entree wordt niet gevraagd dus iedereen kan gewoon binnen komen lopen. De première is zondag 28 november om 16.00 uur.

Foto: SP Wethouder Jules Iding

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie